Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano l-a găsit pe noul Lautaro Martinez. Are 18 goluri şi 8 pase decisive în acest sezon şi mai este dorit şi de Arsenal

Inter Milano l-a găsit pe noul Lautaro Martinez. Are 18 goluri şi 8 pase decisive în acest sezon şi mai este dorit şi de Arsenal

Inter Milano

Comentarii

Presa din Belgia scrie că Internazionale Milano este la un pas să obţină transferul lui Jonathan David de la Gent.

Lautaro Martinez poate să plece! Inter Milano este aproape de o înţelegere cu Gent pentru transferul promiţătorului jucător canadian, Jonathan David.

25 de milioane de euro va plăti Inter Milano pentru David, fotbalist care a marcat 18 goluri şi a reuşit alte 8 pase decisive pentru coechipierii săi în acest sezon.

Jonathan David mai este dorit şi de Arsenal şi ar fi trezit şi interesul campioanei Germaniei, Bayern Munchen. In altă ordine de idei, Lautaro Martinez este dorit atât de Real Madrid, cât şi de FC Barcelona. Inter nu va lăsat niciun cent sub cele 110 milioane de euro solicitate pentru transferul starului argentinian.

Inter, alte 25 de milioane de euro pentru un fundaş

Gruparea antrenata de Antonio Conte este aproape să mai transfere un alt tânar de perspectivă. Este vorba despre Marash Kumbulla (20 de ani) un fundaş central care evoluează la Hellas Verona şi a impresionat în actuala stagiune din Serie A.

Chiar dacă este născut în Italia, Kumbulla a ales să reprezinte Albania, pentru care are deja o selecţie. Mai multe detalii despre transferul său la Inter găseşti aici.

Afla mai multe despre: jonathan davidinter milano 

viewscnt
Articole similare