Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano propune un schimb Sergio Reguilon - Christian Eriksen. Conte vrea să scape de mijlocaşul danez. Ce va face Real Madrid?

Inter Milano propune un schimb Sergio Reguilon - Christian Eriksen. Conte vrea să scape de mijlocaşul danez. Ce va face Real Madrid?

Real Madrid

Comentarii

Inter Milano este foarte interesată de serviciile fundaşului stânga Sergio Reguilon.

În acelaşi timp, formaţia antrenata de Antonio Conte vrea să scape de danezul Christian Eriksen, fotbalist care se spune că a fost adus peste capul antrenorului italian.

Milanezii au anunţat deja transferul lui Alexander Kolarov, astfel că interesul pentru Reguilon pare cumva ciudat, în condiţiile în care cei doi evoluează practic pe acelaşi post. Totuşi, fundaşul Realului este printre cei mai de perspectivă jucători de bandă stânga din lume, iar MARCA scrie că Real Madrid nu va renunţa la el făra 50 de milioane de euro.

În condiţiile în care campioana Spaniei este interesată doar să încaseze o suma importantă de bani pentru Reguilon sau să-l cedeze sub formă de împrumut, schimbul de jucători propus de Internazionale Milano pare să aibă şanse mici de reuşită.

Italienii îl evaluează pe Eriksen (28 de ani) la 50 de milioane de euro însă danezul a jucat doar 700 de minute în Serie A. A reuşit un gol şi două pase decisive, dar şi el este nemulţumit de statutul său. Relaţia cu Antonio Conte este clar că nu functionează, astfel că, scriu spaniolii, ar exista şi varianta unui schimb pentru un sezon între cele două cluburi.

Afla mai multe despre: eriksenreguilon 

viewscnt
Articole similare