Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano vrea să transfere un jucător din Liga 1, scrie Gazzetta dello Sport: ”Au făcut paşi importanţi”

Inter Milano vrea să transfere un jucător din Liga 1, scrie Gazzetta dello Sport: ”Au făcut paşi importanţi”

Superliga

Comentarii

Publicaţia Gazzetta dello Sport anunţă că Inter Milano este interesată să-l transfere pe unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Este vorba este Olimpiu Moruţan, dar italienii sunt nemulţumiţi de suma de transfer stabilită de Gigi Becali.

În Serie A ar putea ajunge încă un jucător din Liga 1. De această dată, este vorba despre una dintre marile echipe din Italia. Gazzetta dello Sport susţine că Inter Milano este interesată să-l transfere pe Olimpiu Moruţan, unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Există însă un mare obstacol.

Încă un jucător din Liga 1 în Serie A? Gazzetta dello Sport scrie că Inter Milano vrea să-l transfere pe Moruţan

În vară ar putea avea loc unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri din ultimii ani. Gazzetta dello Sport scrie că Inter Milano face paşi înainte pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, un jucător pe care italienii îl urmăresc de aproximativ un an.

Însă principala problemă o reprezintă în momentul de faţă suma de transfer pe care i-a stabilit-o Gigi Becali: ”Clubul nerazzurii ar fi făcut paşi importanţi pentru Olimpiu Moruţan, 21 de ani, mijlocaş la FCSB. O surpriză amară pentru Bayer Leverkusen şi Hoffenheim [...] Tranzacţia este în stand-by, având în vedere că Gigi Becali solicită 20 de milioane de euro”, notează Gazetta dello Sport, citată de fcinternews.it.

Olimpiu Moruţan s-ar putea transfera şi el în Serie A, după ce tot acolo au ajuns şi Dennis Man, Valentin Mihăilă sau Răzvan Marin. Însă o asemenea mutare ar fi cea mai interesantă reuşită în ultimii ani de un club din Liga 1.

În ultima perioadă au apărut speculaţii în presa din străinătate potrivit cărora Olimpiu Moruţan ar fi dorit şi de Galatasaray, FC Porto, Bayer Leverkusen şi Hoffenheim.

Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruţan, a declarat zilele trecute că mijlocaşul de 21 de ani este pregătit să facă pasul în fotbalul mare: ”Sperăm că următorul pas va fi într-unul din TOP 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 an", a spus Florin Vulturar pentru Sky Germania.

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare