Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter – Napoli | Ce pariem la derby-ul etapei din Serie A

Inter – Napoli | Ce pariem la derby-ul etapei din Serie A

Diverse

Comentarii

Inter şi Napoli au orgoliul rănit, după ce au fost eliminate, în această săptămână, din optimile Champions League.

Cu o victorie, trupa lui Simone Inzaghi ar pune o mână şi jumătate pe titlu. Miza este uriaşă şi pentru Napoli.

Inter – Napoli, duminică, ora 21:45, Orange Sport 2

Cu zece etape înainte de final, Inter are un avans mai mult decât confortabil faţă de a doua clasată, Milan. Sunt 16 puncte diferenţă între rivalele din Lombardia şi, probabil, nici cel mai pesimist fan interist nu se mai aşteaptă ca echipa lui Simone Inzaghi să rateze titlul.

Inter este mare favorită în derby-ul cu campioana en-titre, Napoli. În Serie A, ”nerazzurii” au 10 victorii la rând, în timp ce napoletanii sunt în afara locurilor europene. Menajat în victoria (1-0) de la Bologna, Lautaro Martinez va fi pe teren cu Napoli. Pentru golgheterul din Serie A (23 de goluri) este oportunitatea perfectă să spele ruşinea penalty-ului ratat cu Atletico Madrid.

Pentru că are mare nevoie de trei puncte, Napoli va alinia o formulă ofensivă. Osimhen, Kvaratskhelia şi Politano vor încerca să pună pericol poarta lui Sommer. Fosta campioană este la trei puncte de locul de Conference League şi la patru de el de Europa League.

Tradiţia nu este, însă, de partea echipei lui Francesco Calzona. De şapte ani n-a mai câştigat Napoli pe ”Meazza” în campionat. Dacă ne gândim la miza derby-ului, dar şi la faptul că Inter şi Napoli au marcat împreună 113 goluri, avem premisele pentru un meci spectaculos. 1.75 este cota la Betano pentru peste 2.5 goluri. Pentru o cotă mai mare (2.18) puteţi încerca o combinaţie la Betano: GG şi peste 2.5 goluri.

Echipe probabile:

Inter: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Dimarco; Thuram, Martinez

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Traore; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Afla mai multe despre: inter-napoliserie alautaro martinez 

viewscnt
Articole similare