Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter - AS Roma 0-0. Remiză albă pe San Siro, într-un meci cu multe ocazii. Inter poate pierde primul loc din Serie A

VIDEO | Inter - AS Roma 0-0. Remiză albă pe San Siro, într-un meci cu multe ocazii. Inter poate pierde primul loc din Serie A

Serie A

Comentarii

Inter şi AS Roma au terminat la egalitate, 0-0, în primul meci al etapei cu numărul 15 din Serie A. În cazul în care Juventus câştigă în această rundă, Inter pierde prima poziţie în clasament.

Pe Meazza, Lukaku putea deschide scorul încă din minutul 7. După numai un minut nerrazzurrii au ratat cea mai mare ocazie. Lukaku, De Vrij si Lautaro Martinez au trecut pe lângă mingea pe care scria 1-0.

Tot Inter a fost mai bună şi în repriza a doua. Vecino a ratat şi el şansa de a deschide scorul imediat după ieşirea de la cabine. Apoi, cu trei minute înainte de ultimul fluier, Lautaro Martinez a dat pe lângă minge din poziţie ideală, iar Inter - AS Roma s-a terminat 0-0.


ECHIPELE DE START 

  • Inter: Handanovic - Godin, de Vrij, Skriniar - Candreva, Vecino, Borja Valero, Brozovic, Biraghi - Lukaku, Martinez
  • AS Roma: Mirante - Santon, Mancini, Smalling, Kolarov - Diawara, Veretout - Mkhitaryan, Pellegrini, Perotti - Zaniolo 

Înainte să primească vizita Romei, Inter pe primul loc în Serie A, cu 37 de puncte, unul peste Juventus şi şapte peste Lazio. Nerazzurri au o serie de patru victorii, 2-1 cu Verona şi 3-0 la Torino în campionat, 3-1 la Slavia Praga în Ligă, plus 2-1 cu SPAL, etapa trecută. După derby-ul de vineri urmează vizita Barcelonei pe Giuseppe Meazza, marţi, în ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe locul 5 în Seria A, cu 28 de puncte, la fel ca revelaţia sezonului Cagliari, ocupanta locului 4. Roma vine după trei succese consecutive, 3-0 cu Brescia, 3-0 pe terenul lui Başakşehir în Europa League şi 3-1 la Verona, duminică. Joia viitoare va primi vizita lui Wolfsberger, în ultima etapă a grupelor UEL. Giallorossi nu sunt încă siguri de prezenţa în primăvara europeană, într-o grupă cu Gladbach, Wolfsberger şi Başakşehir.

Inter se luptă cu Borussia Dortmund şi catalanii pentru un loc în optimile Ligii Campionilor. Deocamdată, gazdele de pe Meazza sunt sigure cel puţin de primăvara Europa League. Ultima înfrângere suferită de Inter a avut loc acum o lună, scor 2-3, la Dortmund.

Acasă nu a mai pierdut în de două luni, scor 1-2 cu Juventus. Este singurul eşec în Serie A. 12 victorii în 14 etape are Inter şi un egal cu Parma, scor 2-2.

Inter - Roma LIVE VIDEO pe telekomsport.ro şi Telekom Sport 2, vineri, ora 21:45

Roma pare să se fi regăsit după ce a bifat două victorii în urma înfrângerilor cu Gladbach şi Parma. În campionat, oaspeţii nu au pierdut decât la Parma. Pe Inter nu a mai învins-o însă niciodată în ultimele patru confruntări directe. Ultimul succes al Romei cu echipa lui Conte a avut loc chiar la Milano, în luna februarie a anului 2017, scor 3-1. 

 

Afla mai multe despre: serie ainterroma 

viewscnt
Articole similare