Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter s-a mişcat repede. Două nume pentru înlocuirea lui Lukaku, belgianul care are o ofertă-monstru de la Chelsea

Inter s-a mişcat repede. Două nume pentru înlocuirea lui Lukaku, belgianul care are o ofertă-monstru de la Chelsea

Inter Milano

Comentarii

Inter a găsit deja înlocuitor pentru Romelu Lukaku (28 de ani), în cazul în care atacantul belgian se va transfera la Chelsea, în Premier League.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat, joi, că Inter are deja numele înlocuitorului lui Lukaku bine stabilit. De fapt, sunt chiar două nume, dar ultimul apărut pe listă este cel al lui Joaquin Correa (26 de ani), atacantul lui Lazio, care e cerut cu insistenţă de noul antrenor de pe "Meazza", Simone Inzaghi.

De asemenea, se pare că al doilea nume este cel al columbianului Duvan Zapata (30 de ani), vârful de atac al Atalantei.

Inter are pe masă o ofertă de 120 de milioane de euro pentru transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea, iar atacantul belgian i-a rugat pe şefi să accepte acestă ofertă pe bani foarte mulţi pentru că îşi doreşte să se întoarcă la formaţia "albaştrilor", care-i oferă un salariu de 12 milioane de euro pe ani, plus bonusuri.

Correa a marcat de 11 ori şi a livrat şase pase de gol în 38 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la Lazio, în timp ce Zapata a înscris 19 goluri şi a pasat decisiv de 14 ori în 49 de partide jucate cu Atalanta în toate competiţiile din sezonul trecut.

 

 

Afla mai multe despre: intercorrealukakuinlocuitorzapata 

viewscnt
Articole similare