Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter şi-a făcut planurile pentru perioada de mercato. Antonio Conte vrea să aducă un jucător crescut de rivala AC Milan

Inter şi-a făcut planurile pentru perioada de mercato. Antonio Conte vrea să aducă un jucător crescut de rivala AC Milan

Inter Milano

Comentarii

Borja Valero (35 de ani) este la final de contract cu Inter Milano şi va pleca în această vară. În locul lui, Antonio Conte vrea să aducă un jucător crescut de rivala AC Milan.

Manuel Locatelli (22 de ani) este unul dintre jucătorii preferaţi de Antonio Conte pentru poziţia de mijlocaş central, anunţă Tuttosport. Fostul internaţional de tineret este legitimat în acest moment la Sassuolo, dar a crescut şi a debutat în Serie A la AC Milan. 

Locatelli a devenit titular la Milan în momentul în care Ricardo Montolivo a suferit o accidentare foarte gravă. El a fost "aruncat" în primul "11" şi a reuşit să aducă victoria într-un derby cu Juventus, printr-un gol magistral marcat în poarta lui Buffon, gol care l-a transformat într-un idol pe San Siro. 

Cu toate acestea, conducerea lui Milan a decis să îl vândă la Sassuolo în 2018. În acest moment, Locatelli este cotat la 17 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: locatelliintertransfer 

viewscnt
Articole similare