Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter United! Antonio Conte mai ia un jucător de la Manchester. Toate detaliile mutării

Inter United! Antonio Conte mai ia un jucător de la Manchester. Toate detaliile mutării

Inter Milano

Comentarii

Antonio Conte a antrenat-o în Premier League pe Chelsea, dar se pare că apreciază foarte mult jucătorii de la Manchester United. De când a ajuns pe banca lui Inter, tehnicianul italian a adus trei jucători de la United la Milano, dar nu se opreşte la acest număr.

Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano a dezvăluit că agentul lui Tahith Chong (20 de ani), un puşti minune din lotul lui Manchester United, a mers din nou la Milano pentru a discuta cu oficialii lui Inter. Negocierile dintre cele două părţi sunt destul de avansate şi Inter are şanse mari să îl aducă pe Chong din vară, atunci când îi expiră contractul cu gruparea de pe Old Trafford. 

Chong, născut în Finlanda, dar care are cetăţenie olandeză, a fost crescut în academia celor de la Feyenoord, însă în vara anului 2018, Manchester United l-a adus în Anglia. Chiar dacă are mai multe prezenţe pentru echipele de rezerve şi juniori ale lui United, Chong a reuşit să debuteze şi la echipa mare, jucând atât în UEFA Champions League, Europa League şi Premier League. 

  • Şapte meciuri a jucat Chong în acest sezon sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer 
  • Şapte milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Romelu Lukaku pentru 65 de milioane de euro şi Alexis Sanchez, sub formă de împrumut, au fost aduşi de Conte la Inter în vară. În această perioadă de mercato a ajuns şi fostul căpitan de pe Old Trafford, Ashley Young, pentru doar 1,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: antonio conteinter milanomanchester unitedtransfer inter 

viewscnt
Articole similare