Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter vrea să facă afaceri cu Barcelona. "Nerazzurii" au pe "radar" un catalan

Inter vrea să facă afaceri cu Barcelona. "Nerazzurii" au pe "radar" un catalan

FC Barcelona

Comentarii

Sergi Roberto (29 de ani) e pe lista de transferuri a Barcelonei şi clubul catalan a fost contactat în legătură cu serviciile fotbalistului crescut în La Masia.

Roberto rămâne fără contract cu Barcelona în vara lui 2022, iar conducerea clubului de pe Camp Nou nu vrea să-l piardă gratis peste un an. Mundo Deportivo scrie că Inter a contactat-o pe Barca pentru a se interesa de serviciile polivalentului fotbalist, care poate juca mijlocaş central sau fundaş dreapta la nevoie.

Potrivit sursei citate, discuţiile dintre Inter şi Barcelona au fost de principiu, momentan, iar italienii vor stabili dacă vor face o ofertă sau nu. De serviciile lui Sergi Roberto s-a interesat şi Manchester City în urmă cu câteva săptămâni, însă nicio ofertă concretă nu a sosit pe adresa clubului din Catalonia.

Barcelona i-a propus, în trecutul apropiat, prelungirea contractului pe un sezon lui Sergi Roberto, ofertă refuzată de jucător, care ar prefera o nouă înţelegere valabilă pe doi ani.

Sergi Roberto se află la Barcelona din 2006 şi a trecut pe la toate grupele de vârstă ale clubului catalan. La echipa mare, acesta a strâns 304 meciuri, 10 goluri şi 37 de pase de gol. La capitolul trofee, Roberto are nu mai puţin de 23 de trofee, printre care două Ligi ale Campionilor, şase titluri de campion, două Supercupe ale Eurpei şi două Mondiale ale cluburilor.

Afla mai multe despre: sergi robertointerbarcelonadiscutii 

viewscnt
Articole similare