Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter vrea să transfere din nou de la FC Barcelona, în ianuarie! "Nerazzurrii" nu se lasă: vor face o ofertă pentru fotbalistul pe care l-au vrut şi în vară

Inter vrea să transfere din nou de la FC Barcelona, în ianuarie! "Nerazzurrii" nu se lasă: vor face o ofertă pentru fotbalistul pe care l-au vrut şi în vară

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (24 de ani) e pe lista de plecări la FC Barcelona şi catalanii ar putea scăpa repede de fundaşul stânga adus să-i creez concurenţă lui Jordi Alba.

Dorit şi în perioada de transferuri care s-a încheiat pe 5 octombrie, Junior Firpo este în continuare o ţintă pentru Inter, echipă care l-a transferat deja de la FC Barcelona pe Arturo Vidal (33 de ani). Sport, ziar apropiat de clubul catalan, anunţă că "nerazzurrii" vor reveni şi în ianuarie şi vor încerca să-l transfere pe Junior Firpo.

Barcelona şi Inter nu s-au înţeles, în vară, pentru transferul fundaşului, pe care catalanii voiau să-l introducă într-o operaţiune de transfer al lui Lautaro Martinez (23 de ani) pe Camp Nou.

Junior Firpo a fost transferat pe Camp Nou în vara lui 2019 de la Betis, pentru 20 de milioane de euro, dar n-a dat randamentul scontat de antrenorii de la FC Barcelona şi astfel că a fost trecut pe linie moartă, apoi pe lista de plecări. În perioada petrecută la clubul blaugrana, Firpo a strâns 25 de meciuri, un gol şi două pase de gol.

  • 14 milioane de euro este cota de piaţă a lui Junior Firpo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: junior firpointertransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare