Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes de ultimă oră pentru Răzvan Lucescu! Românul a intrat pe lista scurtă şi ar putea părăsi Grecia la vară

Interes de ultimă oră pentru Răzvan Lucescu! Românul a intrat pe lista scurtă şi ar putea părăsi Grecia la vară
Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) pe lista unei echipe din Turcia.

Ofertă pentru Răzvan Lucescu! Românul, pe lista scurtă a unei echipe din Turcia

Campion în 2019 şi câştigător a două Cupe ale Greciei (2018, 2019) alături de PAOK, Răzvan Lucescu a avut parte de un sezon dezamăgitor, în care nu a reuşit să cucerească niciun trofeu: echipa românului a încheiat pe locul 4 în campionat şi a pierdut în finala Cupei, scor 0-2, împotriva lui AEK Atena.

În ciuda acestui aspect, Răzvan Lucescu mai are un an de contract cu PAOK Salonic, iar recent a anunţat că va continua în Grecia. Sursa citată aminteşte de clauza de reziliere uriaşă a tehnicianului, 7 milioane de euro, dar şi relaţia specială pe care ar avea-o cu patronul Ivan Savvidis.

  • Răzvan Lucescu se află din 2021 la al doilea mandat pe banca lui PAOK Salonic.

Presa internaţională a aruncat, azi, bomba! Adana Demirspor, echip din prima ligă din Turcia, s-a interesat de Andrea Pirlo şi Răzvan Lucescu.

Mai exact, Adana Demirspor s-a despărţit de Vincenzo Montella, aflat pe agenda lui Fenerbahçe, şi a luat în considerare doi candidaţi pentru postul de antrenor: Andrea Pirlo si Razvan Lucescu pentru funcţia de antrenor.

Cum a deschis Lucescu Jr. actualul sezon în Grecia:

"A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influenţa ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câştigat 7 şi asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut şi furaţi de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câştigat, ar fi trebuit să-l câştigăm şi n-am reuşit. N-am avut curaj să câştigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari şi am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplăteşte pe cei care sunt îndrăzneţi şi au curaj. Noi n-am avut curaj", a mai spus Răzvan Lucescu.

”Suntem fragili psihic”. Răzvan Lucescu a analizat naţionala lui Edi Iordănescu şi l-a dat drept ”exemplu negativ” pe Mitriţă: ”Când nu juca abandona! Aşa suntem noi” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokadana demirsporandrea pirlo 

viewscnt
Articole similare