Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes masiv pentru FCSB - CFR Cluj! Coadă uriaşă la casa de bilete din Ghencea înainte de deschidere

Interes masiv pentru FCSB - CFR Cluj! Coadă uriaşă la casa de bilete din Ghencea înainte de deschidere

FCSB

Comentarii

FCSB primeşte vizita celor de la CFR Cluj, duminică, 6 august, de la 21:30.

Interes masiv pentru FCSB - CFR Cluj! Deja s-a format coadă la casa de bilete din Ghencea

Derby-ul se va disputa pe Stadionul Steaua, acolo unde au fost deschise casele de bilete. Suporterii îşi pot achiziţiona bilete atât sâmbătă (11:00-19:00), cât şi duminică (11:00-17:00). De asemenea, tichetele pot fi în continuare cumpărate şi online, însă doar până duminică la ora 16:00.

Peste 20.000 de bilete au fost deja achiziţionate şi, cel mai probabil, duelul de duminică seară va fi sold-out!

"De senzaţie!". Mihai Stoica, încântat de fotbalistul FCSB care a ieşit la rampă: "Star" | EXCLUSIV

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica s-a declarat încântat de jocul prestat de Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist care a ieşit la rampă în meciul cu ŢSKA 1948 Sofia (3-2 pe Arcul de Triumf, 4-2 la general) şi a scos echipa dintr-o situaţie dificilă contra bulgarilor.

Damjan Djokovic a marcat două goluri extrem de importante pentru FCSB în meciul cu ŢSKA 1948 Sofia de la Bucureşti şi l-a făcut pe Mihai Stoica să-l laude în direct. Mijlocaşul croat a luat ochii prin modul cum reuşit să iasă la rampă atunci când echipa avea nevoie.

FCSB s-a calificat cu emoţii în turul 3 preliminar din Conference League după o victorie cu 4-2 la general în faţa bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia, după ce a fost condusă cu 2-1 pe teren propriu de echipa din ţara vecină.

Fotbalistul care a ieşit la rampă pentru FCSB şi s-a dovedit decisiv a fost Damjan Djokovic, mijlocaş croat transferat gratis în această vară de "roş-albaştri". Mihai Stoica a rostit doar cuvinte de laudă la adresa lui Djokovic.

"Am văzut un jucător care a fost starul acestei partide, Djokovic, cu două goluri de senzaţie. Cel puţin al doilea... De fapt, primele noastre goluri au fost de manual, de pus în ramă. (...) Execuţia lui, nu mai spun! (n.r. - la golul doi)", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuperligaghencea 

viewscnt
Articole similare