Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes scăzut pentru derby-ul FCSB - CFR! Câte bilete au vândut roş-albaştrii cu două zile înaintea meciului

Interes scăzut pentru derby-ul FCSB - CFR! Câte bilete au vândut roş-albaştrii cu două zile înaintea meciului

FCSB

Comentarii

Victoriile cu Viitorul şi cu Universitatea Craiova nu i-au impresionat prea mult pe fanii celor de la FCSB! Cu două zile înaintea derby-ului cu CFR, au fost vândute doar 5.000 de bilete.

FCSB va juca primul meci din actualul sezon pe Arena Naţională duminică, împotriva campioanei CFR. Ultima partidă disputată de roş-albaştri pe acest stadion a fost tot cu CFR, pe 19 mai, când FCSB a câştigat cu 1-0, prin golul lui Teixeira. Atunci au fost prezenţi puţin peste 3.000 de fani în tribune. 

Echipa antrenată de Vintilă vine după două victorii consectuive, 2-1 cu Viitorul şi 1-0 cu Universitatea Craiova şi aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori pe Naţional Arena, în duelul cu CFR. Până acum, suporterii nu s-au înghesuit să cumpere bilete. 5.000 au fost vândute online. Începând de sâmbătă, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la casele de bilete. 

Cel mai ieftin costă 10 lei la peluze, 35 de lei la tribuna II-a periferic, 60 de lei la tribuna a II-a central, 50 de lei la VIP 3, 75 de lei la VIP 2 şi 100 de lei la VIP 1.

După 9 etape, FCSB ocupă locul 11, cu 10 puncte, în timp ce echipa antrenată de Petrescu este lider, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb - cfrbiletenational arena 

viewscnt
Articole similare