Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERIVIU EXCLUSIV | Flavius Stoican, mesaj dur pentru şefi: "Deja îmi afectează vestiarul! Vreau să văd fapte, nu vorbe!"

INTERIVIU EXCLUSIV | Flavius Stoican, mesaj dur pentru şefi: "Deja îmi afectează vestiarul! Vreau să văd fapte, nu vorbe!"

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a vorbit pentru Telekom Sport în cantonamentul din Antalya şi a comentat şansele echipei sale de a ajunge în play-off, situaţia de la Dinamo, lupta pentru titlu, dar şi modul în care se prezintă echipa naţională înainte de startul campaniei pentru calificarea la Euro 2020.

  • Astăzi, Poli Iaşi a trecut de FC Esteglal, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Burlacu şi Laurenţiu Rus.

"Ne batem pentru un ultim loc în play-off. Viitorul are un avans faţă de Astra, la fel şi Sepsi şi eu zic că bătălia e pentru ultimul loc.

Sunt cinci meciuri, cinci finale şi suntem aici să le pregătim foarte bine. Primul e cel mai important: jucăm împotriva celor de la Dinamo

Cu siguranţă nu le este uşor celor de la Dinamo pentru că sunt multe schimbări, dar eu sunt convins că Mircea Rednic încearcă să facă tot ce ţine de el pentru a redresa situaţia.

Acum nu mai joacă numele pe teren, ci ceea ce antrenezi şi ce arăţi jucătorilor. De aceea suntem siguri că vom face o partidă mare. În general, contra echipelor cu nume nu ascund faptul că mi-aş dori să câştigăm: contra FCSB-ului, contra CFR-ului, contra lui Dinamo, chiar dacă sunt acum într-o situaţie dificilă!

Eu cred că matematic e dificil să ajungă în play-off. Trebuie să câştige toate meciurile, iar celelalte să facă rezultate de egalitate pentru ca ei să urce. Eu zic că e imposibil!
", a declarat Stoican pentru Telekom Sport.

Tehnicianul lui Poli Iaşi a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă echipa sa în această perioadă, arătându-se derajnat de faptul că există restanţe salariale.

"Au fost multe răutăţi spuse. Nu îmi convin, dar vreau să le dau de-o parte şi să mă concentrez mai mult pe fotbal. E simplu de vorbit, dar trebuie să mai şi facem lucruri. Doar aşa te vor aprecia oamenii. Nu numai la noi sunt astfel de situaţii [...] Sunt multe răutăţi şi am văzut asta şi în conferinţa de presă ţinută la Iaşi... Apoi o dăm în glumă, a că am glumit. Mai ales de transferurile celor doi, mai ales la Burlacu... Am înţeles că e o afacere de familie, că ginerică... Nu! Este un jucător în care eu cred! Am încredere în el şi aduc fotbalişti doar pentru a juca fotbal. Nu mă interesează că e Patrik Petre, Burlacu sau altul! Restul e cancan! Sunt oameni care doar vorbesc, eu vreau să-i văd şi la fapte!

Sunt restanţe şi am avut promisiuni că ne vom lua toţi banii pe 15... Că la noi, la clubul nostru nu vor mai fi niciodată probleme financiare. Sunt lucruri care deja mă deranjează pentru că îmi afectează vestiarul!
", a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.  

Urmăreşte mai jos integral interviul realizat de echipa Telekom Sport din Antalya.

Interviu exclusiv Flavius Stoican, în direct din Antalya

Posted by Telekom Sport Romania on Thursday, January 17, 2019

 

Afla mai multe despre: stoicantelekom sportpoli iasiinterviu 

viewscnt
Articole similare