Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţional român de juniori, aproape de un transfer la Brescia, în Serie B

Internaţional român de juniori, aproape de un transfer la Brescia, în Serie B

Stranieri

Comentarii

Portarul naţionalei sub 19 ani a României, Răzvan Sava, deţinut de Juventus Torino, are şanse foarte mari să fie cedat la Brescia, în Serie B, într-un schimb de jucători dorit de actuala formaţie la care evoluază, Lecce.

Potrivit "BresciaOggi", Lecce şi-l doreşte foarte mult pe Stefano Sabelli, fundaşul dreapta al celor de la Brescia. Cum concurenţa este una aprigă, cu Sampdoria, Torino şi Genoa, Lecce va încerca să ofere la schimb Bresciei, pe lângă o sumă de bani şi jucători la schimb.

Aducerea lui Sabelli la Lecce, l-ar scoate definitiv din ecuaţie pe fundaşul român, Romario Benzar, cel care a dezamăgit profund până acum, după transferul de la FCSB.

Lecce a propus doi jucători Bresciei în schimbul lui Sabelli: portarii Mauro Vigorito şi Răzvan Sava. Românul va continua să aparţine în co-proprietate celor de la Juventus Torino.

Răzvan Sava s-a format la LPS Banatul Timişoara, iar în 2018 a ajuns la Torino de la formaţia de seniori Pro Sesto, din liga a patra italiană, după un an întreg de tatornări între cele două cluburi. A mai evoluat sub formă de împrumut la Pescara şi Lecce.

Răzvan Sava este un obişnuit al loturilor naţionale ale României, cu selecţii pentru reprezentativele de tineret U16, U17, U18 şi U19.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare