Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul care ”nu a primit nicio şansă” la CFR, dornic să revină în România: ”Mi-e dor”. Echipa la care ar vrea să ajungă | EXCLUSIV

Internaţionalul care ”nu a primit nicio şansă” la CFR, dornic să revină în România: ”Mi-e dor”. Echipa la care ar vrea să ajungă | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Yasin Hamed a fost fotbalsitul CFR-ului pentru şase luni, însă consideră că nu a primit prea multe şanse din partea lui Dan Petrescu.

Yasin Hamed este un fotbalist de 22 de ani, născut în România, cu mamă româncă, dar tată sudanez, care a debutat în Liga 1 la 16 ani, la ASA Tg. Mureş.

După ce a trecut şi pe la Pandurii, cei de la CFR au fost impresionaţi de ce au văzut, iar Hamed a fost adus în Gruia.

Însă, fotbalistul cu apariţii pentru loturile de juniori ale României şi cu şapte apariţii pentru naţionala Sudanului nu l-a dat pe spate pe Dan Petrescu şi a rezistat doar şase luni la Cluj, fără să joace vreun meci.

Tânărul jucător a mai evoluat pentru Sepsi şi Csikszereda înainte de a se transfera în Ungaria, la Nyiregyhaza, în a doua ligă maghiară, unde joacă şi în prezent.

Într-un interviu cu Telekom Sport, româno-sudanezul a dezvăluit că şi-ar dori să revină în ţară. Sepsi ar fi destinaţia sa ideală, întrucât acolo s-a simţit cel mai bine.

Internaţionalul care ”nu a primit nicio şansă” la CFR, dornic să revină în România

Sezonul trecut m-am simţit foarte bine şi cu echipa naţională, şi la echipa de club, am dat gol, pase de gol, am jucat toate meciurile, am avut foarte multe minute jucate.

Sezonul ăsta mai puţin, pentru că la început am avut şi nişte probleme, aşa, în ghilimele, am vrut să plec.

După un sezon foarte bun, am zis că vreau să mă întorc în Liga 1, nu neapărat in România, Liga 1 să fie, oriunde, în orice campionat mai ok. Mi-e dor, da!

M-am simţit foarte bine în România şi aici am crescut, aici am început fotbalul. Nu pot să zic că Ungaria e aici şi Romania e aici.

Nu, România a rămas în suflet şi sigur o să mă întorc. Acum, în vară, am fost în discuţii cu câteva echipe, şi discuţii foarte avansate. Din păcate am rămas în Ungaria.

La CFR am fost 13-14 meciuri în lot şi nu am primit nicio şansă. N-am primit nicio şansă, eu zic că meritam o şansă, erau meciuri când aveam 3-0, 4-0 şi nu jucam.

La Sepsi m-am simţit cel mai bine şi m-aş întoarce acolo oricând”, a declarat Yasin Hamed pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: yasin hamed 

viewscnt
Articole similare