Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul Cristi Manea, discursul zilei! ”Nu dăm cu sapa pe câmp. Suntem privilegiaţi că jucăm fotbal şi câştigăm bani din asta”

Internaţionalul Cristi Manea, discursul zilei! ”Nu dăm cu sapa pe câmp. Suntem privilegiaţi că jucăm fotbal şi câştigăm bani din asta”

CFR Cluj

Comentarii

Internaţionalul CFR-ului, Cristi Manea, a vorbit după înfrângerea suferită de CFR Cluj la Botoşani, prima din actuala stagiune.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Kage, în minutul 71. A fost primul meci al lui Dan Petrescu de la revenirea în Gruia. Fotbaliştii CFR-ului au fost supăraţi la finalul partidei:

”Primul meu meci la reintoarcere, dar cred ca toata lumea astepta ca CFR sa faca un pas gresit, dar imi pare rau ca a venit acum si cred ca a  venit dupa un joc bun al nostru, cel putin a doua repriza a fost mult peste prima repriza si la singura faza pe care a avut-o ne-au dat gol. Cred ca am avut si ghinion cel putin in repriza a doua, cred ca Debeljuh a avut singur cu portarul, au mai fost ocazii, am dominat dar cred ca le-am dat pe toate in meciul cu FCSB. Nu trebuie sa cautam scuze, suntem CFR , suntem campioana tarii si acum dupa ce am luat bataie e tardiv sa cautam scuze.” a spus Mihai Bordeianu.

”Suntem foarte dezamăgiţi pentru că am pierdut acest meci. Ne-am creat destule ocazii şi trebuia să marcăm şi noi. Am primit apoi acel gol destul de uşor. În ultimii 30 de metri trebuia să fim mai inspiraţi şi să băgăm mingea în poartă. E bine că ne-am creat destul de multe ocazii de gol, dar trebuie să muncim mai mult şi să mergem în Cehia să câştigăm. Asta e meseria noastră, nu dăm cu sapa pe câmp, suntem privilegiaţi că jucăm fotbal, facem ce ne place şi câştigăm şi bani din asta. De obicei facem egal aici şi câştigam în playoff, sper să fie aşa şi anul acesta” a spus Cristi Manea, după meci.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. CFR Cluj este lider în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul trei, cu 17 puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are tot 17 puncte, dar un golaveraj mai bun.


 

Afla mai multe despre: cristi maneamihai bordeianucfr cluj 

viewscnt
Articole similare