Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul englez condamnat pentru corupere de minori a fost eliberat din închisoare după trei ani şi vrea să joace din nou fotbal!

Internaţionalul englez condamnat pentru corupere de minori a fost eliberat din închisoare după trei ani şi vrea să joace din nou fotbal!
galerie foto
Comentarii

Fostul internaţional englez Adam Johnson (31 de ani) a fost eliberat din închisoare în această dimineaţă, după ce a fost închis aproape trei ani, fiind găsit vinovat pentru corupere de minori şi activităţi sexuale cu o minoră de 15 ani.

Fostul star de la Manchester City, Middlesbrough sau Sunderland a executat jumătate din pedeapsa primită şi va rămâne sub control judiciar. În plus, fotbalistul nu va avea voie să-şi vadă fiica în vârstă de patru ani decât în prezenţa autorităţilor.



Fotbalistul care a strâns 12 prezenţe în naţionala Angliei nu a renunţat la ideea de a juca fotbal, însă va avea probleme în a-şi găsi un contract, după ce mai multe cluburi profesioniste au anunţat deja că nu vor lua în calcul o ofertă pentru acesta.



Cazul Adam Johnson în detaliu

Adam Johnson, fostul coleg al lui Costel Pantilimon de la Sunderland, a pledat vinovat la două dintre acuzaţiile care îi sunt aduse în procesul în care a fost judecat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minore.

Fostul star de la Manchester City şi de la naţionala Angliei a recunoscut că a avut "atingeri sexuale" cu o fată de 15 ani pe care a ademenit-o pe internet, între 30 decembrie 2014 şi 26 februarie 2015.

Totuşi, chiar dacă a admis că ştia vârsta fetei în momentul în care a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, fotbalistul lui Sunderland a respins alte două capete de acuzare.

Mesajele trimise de fotbalist minorei de 15 ani

Josh Halliday, corespondent al publicaţiei The Guardian, a fost în sala de judecată şi a relatat pe contul său de Twitter ceea ce s-a întâmplat acolo. Informaţiile din dosar arată că cei doi şi-au trimis peste 800 de mesaje pe parcursul a două luni. Tânăra îl idolatriza şi l-a votat de mai bine de 50 de ori drept cel mai bun jucător al etapei în Premier League: “Îi ştia vârsta, ştia ca îl place foarte mult, ştia că poate profita şi a făcut-o. Îl plăcea foarte mult, era eroul ei”, au argumentat procurorii.



În faţa judecătorilor au fost citite o parte din mesajele pe care cei doi şi le-au trimis. El le-a şters din telefon, ea nu. Tânăra i-a recunoscut că are 15 ani: “Mai e o grămadă până când împlineşti 16 ani”, a fost reacţia jucătorului, după ce a aflat că fata este născută în noiembrie.

A fost descoperit faptul că fotbalistul a căutat pe Google care este vârsta la care poate întreţine relaţii sexuale cu o minoră. Apoi a întrebat-o când va împlini 16 ani, iar fata i-a spus că ziua ei este în noiembrie. Discuţia avea loc în ianuarie 2015, după ce fata îi dăduse add pe Facebook şi îi spusese că i-ar plăcea să primeasca un tricou cu autograf de la el. După discuţie, au căzut de acord să se întâlnească. I-a dat tricoul, iar ea l-a sărutat. Apoi a urmat discuţia:

Discuţie prin mesaje pe 30 ianuarie:

-“Credeam că o să primesc mai mult decât un sărut”
-“Ce mai mult?”
-“Ceva mai mult. Nu te simţi presată, continuă să ştergi mesajele astea”

S-au întâlnit seara, iar din declaraţiile fetei, s-au sărutat din nou şi Johnson a reuşit să o convingă să îi facă sex oral.

Discuţie după întâlnirea de seară:

-“Nu a fost atât de rău, nu? Totuşi, aş fi vrut să îţi dau blugii jos. Data viitoare stăm pe bancheta din spate. O să dureze doar 10 secunde, totuşi”
-“De ce doar 10 secunde?”
-“Pentru că ar fi mult prea bine?”
-“Ţi-am mulţumit aşa cum trebuie astăzi?”
-“Da, dar s-ar putea să mai am nevoie de încă o mulţumire”

A fost descoperit faptul că, în timp ce avea schimbul de mesaje de mai sus cu fata de 15 ani, soţia lui Johnson îi trimitea poze cu fiica lor de numai câteva luni:

-“Nu e o drăgălaşă? Nu te face să vrei mai mulţi copii?”
-“Ba da, e”

Apoi, a revenit la discuţia cu adolescenta, căreia îi cerea poze în care să nu poarte lenjerie. Sunderland a anunţat că i-a reziliat contractul lui Adam Johnson, ca urmare a acestui scandal.

Adam Johnson a fost condamnat definitiv în 2016, la 6 ani de închisoare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adam johnson 

viewscnt
Articole similare