Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU | Cătălina Ponor a vorbit pentru Telekom Sport în ziua în care a împlinit 33 de ani: ”Am o viaţă frumoasă”. Este primul interviu dat de marea gimnastă după ce a decis să se căsătorească

INTERVIU | Cătălina Ponor a vorbit pentru Telekom Sport în ziua în care a împlinit 33 de ani: ”Am o viaţă frumoasă”. Este primul interviu dat de marea gimnastă după ce a decis să se căsătorească

Gimnastică

Comentarii

În ziua în care a împlinit 33 de ani, Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste pe care le-a avut România, şi-a deschis sufletul pentru Telekom Sport. Este primul interviu pe care fosta campioană olimpică l-a acordat după ce a decis să se căsătorească.

Cu trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor a intrat în galeria marilor sportivi din istoria României. Astăzi, fosta mare gimnastă împlineşte 33 de ani şi Cătălina Ponor a acceptat să vorbească deschis, într-un interviu pentru Telekom Sport.

(Despre trecutul său) Nu regret absolut nimic. Am o viaţă frumoasa, am o viaţă liniştită , Dumnezeu mi-a dat mai mult decât m-am aşteptat şi mă bucur că rezultatele pe care eu le-am avut au fost pur şi simplu recompensa muncii mele de la 4 ani. Nu mă gândeam la aşa ceva. Visam , într-adevăr, să ajung campioană olimpică, pentru că aveam suficiente modele după care să mă iau, însă, aşa cum am zis, Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mă aşteptam . A fost un moment extraordinar pe care nu pot să-l uit şi nu-l voi uita niciodată. Îmi doresc ca şi de acum înainte generaţiile care vin  să se întâlnească cu acest moment. Cu acest sentiment

(Despre cum este viaţa ei la 33 de ani) E o viaţă frumoasa, o viaţă liniştită, sunt pe picioarele mele, cu tot ce-mi trebuie. Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut . Poate că aş fi luat-o de la capăt, daca aş fi fost din nou mică, aş fi făcut acelaşi lucru . Ce să zic... E frumos... Chiar am o viaţă liniştită.

(Despre gimnastică) Acum că am fost, m-am mai uitat sau am mai fost la concursurile celor mici de la proiect , nu pot să spun că a trecut foarte mult timp. Însă, să intru într-o sala şi să fac ceva , din 2017, de când m-am retras, este ceva timp.

(Despre schimbarea ei) Toată lumea spune, daca aş fi avut aceiaşi minte la vârstă de 17 ani , probabil că făceam mult mai multe. M-am maturizat foarte mult , am învăţat foarte mult să selectez oamenii de lângă mine, am învăţat să-mi ating toate ţelurile pe care eu mi le propun. Nu am preferat un soi de anonimat, însă mie îmi place să apar la emisiuni sau la televizor cu ceva important, cu ceva ce înseamnă pe parte profesionala, viaţă personala eu nu mi-o afişez nicaieri pentru că nu-mi place. Până la urmă de asta se numeşte viaţă personala şi cu siguranţă atunci când voi arăta ceva, de a arata ca şi proiect în sport sau în orice profesional voi arăta.

(Despre cadoul pe care l-a primit la 33 de ani) Păi cred că deja l-am primit. Îmi doresc doar sănătate , îmi doresc să fiu fericită,  îmi doresc o viaţă liniştită şi cred că astea sunt cele mai importante. În primul rând, sănătatea pentru că dacă nu ai sănătate , nu poţi face nimic în viaţă.

(Despre căsătoria ei) Pentru noi a fost un moment special, bineînţeles, şi vă rămâne special pentru că este deja scris pe o foaie dintr-un caiet care poate să urmeze de acum încolo. Aşa cum a fost şi pină acum. Şi acum tot la casa mea sunt . Nu se va schimba absolut nimic, voi fi aceeaşi, nu are rost să discutam despre treaba asta.
Eu creed că cine se aseamănă se aduna. Consider că el are anumite momente în care este mult mai puternic decât de mine şi am de învăţat, am avut foarte multe de învăţat şi în continuare voi învaţă de la el foarte mult.

(Din nou despre gimnastică) Este o opţiune , nu o dau la o parte , momentan nu m-am hotărât, nu m-am gândit la aşa ceva . Cred că cel mai bine să aştept momentul în care să se elucideze sportul, gimnastica,  să vedem cine şi ce va face şi după care probabil voi lua şi o decizie.

(Despre realizările ei) Momentan nu pot să spun ceva anume, dar cred că faptul că am ceea ce am şi le-am făcut pe propriile picioare, prin munca mea şi cred că asta este o realizare, ceea ce nu toată lumea, la 33 de ani o are.
Nu am nici un regret. Absolut deloc. Aş face totul că şi până acum, daca aş luat totul de la capăt.
Daca voi hotărî să fiu antrenoare şi să merg mai departe pe parte de antrenorat, probabil voi încerca să preiau de la toţi antrenorii cu care eu m-am antrenat, să preiau ceea ce a fost bun, să încerc să pun în practică şi să preiau în acelaşi timp şi ceea ce simţeam eu că sportiv. Să pot să înţeleg sportivul cu mult mai bine.

Voi petrece acasă . Adică nu mă aventurez în alte nebunii . Nici nu voi face vreo petrecere mare. Voi fi cu cei apropiaţi şi atât.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: catalina ponor 

viewscnt
Articole similare