Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu cu Lucian şi Paul Cazan. Ce-a spus fiul despre tată şi invers

Interviu cu Lucian şi Paul Cazan. Ce-a spus fiul despre tată şi invers

Fotbal intern

Comentarii

Aşchia nu sare departe de trunchi. Proverbul este valabil şi în cazul lui Lucian Cazan. Fundaşul Ceahlăului vrea să-l copieze pe mult mai cunoscutul său tată, Paul Cazan, care a bifat 15 sezoane în liga întâi, la Sportul Studenţesc.

Fundaşul Ceahlăului, Lucian Cazan, îi calcă pe urme mult mai celebrului său tată, Paul Cazan. Jucătorul de 23 de ani nu îndrăzneşte însă nici să viseze la numărul de meciuri strânse de tatăl său în prima ligă. În 15 ani la Sportul Studenţesc, Paul Cazan a adunat nu mai puţin de 464 de partide oficiale în divizia A.

De asemenea, Cazan senior a povestit cum a trăit debutul fiului său în liga I, pe 23 iulie 2010, în partida dintre Sportul Studenţesc şi Oţelul Galaţi.

"Tata a fost un fotbalist foarte bun, toata lumea mi-a zis asta. Din ce am inteles, a avut un mic ghinion in perioada '86, cand Steaua a castigat Cupa Campionilor, si nu prea a avut acces catre nationala mare" a fost una dintre afirmatiile lui Lucian pentru Dolce Sport.

Paul Cazan a fost unul dintre jucătorii importanţi ai Sportului Studenţesc în perioada 1972-1987, el evoluând, printre alţii, alături de Gheorghe Hagi şi de Mircea Sandu.

Vezi mai jos ce au spus Lucian şi Paul Cazan în interviul acordat pentru Dolce Sport!

viewscnt
Articole similare