Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu de senzaţie cu Andrei Radu în Italia: "Nu mă gândesc la Inter". Ce spune despre performanţa de la Campionatul European U21

Interviu de senzaţie cu Andrei Radu în Italia: "Nu mă gândesc la Inter". Ce spune despre performanţa de la Campionatul European U21

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu, căpitanul echipei naţionale de tineret, şi-a terminat vacanţa şi s-a întors în Italia, acolo unde a efectuat vizita medicală alături de Genoa.

Andrei Radu a avut parte de o vară aproape perfectă. Portarul naţionalei de tineret a ajuns până în semifinalele Campionatului European sub 21 de ani şi pe lângă această performanţă uriaşă, a fost răscumpărat de Inter Milano. Cu toate acestea, a mai fost lăsat împrumut încă un sezon la Genoa. 

Întors în Italia, la Milano, Radu a oferit un interviu pentru Sky Sport Italia, în care a vorbit despre actuala şi viitoarea sa echipă, dar şi despre naţională. 

Despre Genoa: "Este o onoare să port acest tricou încă un an. Le datorez totul celor de la Genoa pentru că m-au făcut să-mi trăiesc visul. Nu am avut timp să vorbesc cu Andreazzoli până acum, dar abia aştept să îl întâlnesc, pentru că este un antrenor grozav". 

Despre Inter: "Le mulţumesc pentru încredere, dar acum nu mă gândesc la ei. Doar la Genoa". 

Despre echipa naţională: "Campionatul European? Sunt foarte mândru de ceea ce am făcut. Am petrecut, dar acum trebuie să ne gândim la noul sezon". 

După evoluţiile din această vară, Radu pare în continuare prima variantă pentru poarta lui Genoa, care însă mai are în lot încă patru portari: Jandrei, Lukas Zima, Federico Marchetti şi Rok Vodisek. 

Afla mai multe despre: andrei radugenoainterinterviu 

viewscnt
Articole similare