Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu emoţionant cu Dennis Man. Ce e cel mai greu de suportat pentru superstarul lui FCSB şi ce promisiune i-a făcut tatălui său | VIDEO

Interviu emoţionant cu Dennis Man. Ce e cel mai greu de suportat pentru superstarul lui FCSB şi ce promisiune i-a făcut tatălui său | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) este în faţa celei de-a cincea selecţii la echipa naţională de seniori. Convocat pentru ultima acţiune a „tricolorilor” din 2020, golgheterul din Liga 1 a oferit un interviu mai deosebit chiar pentru fanii reprezentativei lui Mirel Rădoi.

Interviu emoţionant cu Dennis Man. Ce e cel mai greu de suportat pentru superstarul lui FCSB şi ce promisiune i-a făcut tatălui său

Dennis Man nu este doar cel mai în formă jucător pe care îl are FCSB în acest moment, ci şi unul dintre cei mai iubiţi „tricolori”. Conform FRF.ro, atacantul a primit în mai puţin de 24 de ore peste 1100 de întrebări pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Dintre aceste întrebări, FRF TV a ales zece şi i le-a adresat golgheterului din Liga 1 (nouă reuşite, la egalitate cu Florin Tănase). Pe lângă faptul că au primit răspunsuri din partea lui Man, cei zece fani norocoşi au fost şi premiaţi de sponsorul tehnic al echipei naţionale.

Preferi să câştigi Campionatul European U21 sau să te califici cu naţionala mare la Cupa Mondială?

„Să mă calific cu naţionala mare la Cupa Mondială”.

Consideri că un mental coach este esenşial în ziua de astăzi?

„Consider că da, te poate ajuta foarte mult din punct de vedere psihic”.

Care este antrenorul sau persoana care a avut cea mai mare influenţă asupra ta şi şi-a lăsat cea mai mare amprentă asupra carierei tale?

„Tatăl meu. În fiecare zi îi mulţumesc pentru asta şi pot să spun că am fost norocos că l-am avut pe tatăl meu alături de mine”.

Ce e mai greu de suportat, un gol înscris în poarta UTA Arad sau un gol primit de la UTA?

„Un gol primit de la UTA Arad”.

Care este primul cadou oferit părinţilor după semnarea primului contract de jucător profesionist?

„Le-am oferit multe cadouri, dar în fiecare zi îi promit tatălui meu că dacă Dumnezeu mă va ţine sănătos îi voi cumpăra o maşină”.

Program România, luna noiembrie

  • Miercuri, 11 noiembrie, ora 19:00: România - Belarus (amical)
  • Duminică, 15 noiembrie, ora 21:45: Norvegia - România (Liga Naţiunilor)
  • Miercuri, 18 noiembrie, ora 21:45: Irlanda de Nord - România (Liga Naţiunilor)

Afla mai multe despre: manromania 

viewscnt
Articole similare