Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu, dezvăluiri de ziua sa! A primit ofertă să conducă un club din Vest: ”Un proiect foarte frumos!”

INTERVIU EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu, dezvăluiri de ziua sa! A primit ofertă să conducă un club din Vest: ”Un proiect foarte frumos!”

Special

Comentarii

Telekom Sport l-a vizitat pe Ionuţ Lupescu, cu ocazia aniversării a 50 de ani. Printre altele, fostul mare internaţional român a dezvăluit că a primit o ofertă foarte interesantă din SUA, însă nu vrea să se mute peste Ocean.

În ziua în care a împlinit 50 de ani, Telekom Sport le propune fanilor un altfel de interviu cu Ionuţ Lupescu. Înconjurat de nepoţi, fostul mare mijlocaş dezvăluie momente inedite din cariera sa, rememorează câteva episoade speciale şi vorbeşte despre planurile pe care le are. Printre altele, Lupescu povesteşte despre cum a decurs viaţa sa după ce a pierdut alegerile pentru şefia FRF.

Fostul jucător al lui Dinamo şi Leverkusen spune că a profitat de această perioadă pentru a se relaxa alături de familie, dar şi-a făcut timp şi pentru fotbal. Lupescu şi-a propus încă un obiectiv îndrăzneţ: să conducă un club din străinătate:

”A fost o perioadă în care am putut şi eu să mă mai relaxez puţin, să merg mai mult în vacanţă decât aş fi vrut, ne mai ocupăm şi de nepoţei să crească aşa cum trebuie... Şi sigur, am văzut mai multe meciuri, am făcut un tur al Europei, pentru că vreau să rămân ancorat, să ştiu tot ce se întâmplă. Ce se va întâmpla, nu ştiu. De la anul vom vedea. Am stat şi m-am gândit că aş vrea să ajung să conduc un club, dar nu e uşor. Mă refer în străinătate. Ăsta e singurul lucru care nu l-am făcut până la 50 de ani, în fotbal. În rest, şe-am făcut pe toate. Aşa că, pentru următorii zece ani, dacă există această posibilitate, să reuşim să conducem şi un club”, a declarat Lupescu pentru Telekom Sport.

”Kaiserul” a făcut şi o dezvăluire. A fost căutat de un club din SUA, spune că era un proiect foarte interesant, însă a refuzat. Motivul? ”Am avut discuţii, am avut oferte. Am avut oferte să mă duc şi în America, un proiect foarte frumos, dar nu vreau să trăiesc în America. Dar era un proiect foarte frumos”.

 

Afla mai multe despre: ionut lupescuaniversarefrfoferta 

viewscnt
Articole similare