Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU EXCLUSIV Niciun meci ca cel de ieri. Cum a trăit Dragoş Huiban partida Stelei: „Sunt onorat că joc la un asemenea club”. Emoţii după golul marcat în Ghencea

INTERVIU EXCLUSIV Niciun meci ca cel de ieri. Cum a trăit Dragoş Huiban partida Stelei: „Sunt onorat că joc la un asemenea club”. Emoţii după golul marcat în Ghencea

Steaua

Comentarii

Steaua, nou-promovată în Liga a II-a, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0 (0-0), pe OFK Belgrad, din liga a treia din Serbia, în super amicalul prin care a fost inaugurat oficial noua arenă din Ghencea.

INTERVIU EXCLUSIV Niciun meci ca cel de ieri. Cum a trăit Dragoş Huiban partida Stelei: „Sunt onorat că joc la un asemenea club”. Emoţii după golul marcat în Ghencea

Primele goluri de pe noua arenă din Ghencea au fost înscrise de Chipirliu ('51, '52), Huiban ('61, penalty), Mihalache ('76) şi Neacşu ('87, penalty, '90+4).

Dragoş Huiban (31 de ani), ultima dată la Gloria Buzău, joacă acum în tricoul Stelei.

Atacantul se simte foarte onorat de faptul că a promovat cu echipa în eşalonul secund şi că a reuşit să îşi ajute echipa în nenumerate rânduri.
 
Aseară, la amicalul Stelei cu OFK Belgrad, scor 6-0, a marcat în minutul 62 şi bucuria a fost enormă!

Atacantul a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport şi a povestit cum a trăit inaugurarea stadionului.

1. Cum ai trăit meciul de aseară?

1. A fost un meci cu o încarcătură emoţională aparte. M-am bucurat de fotbal şi că am putut juca un astfel de meci. Atmosfera a fost una frumoasă, suporterii s-au ridicat la înălţimea evenimentului şi le mulţumim pe această cale!

2. Ai mai jucat meciuri cu asemenea încărcătura şi pregătire?

2. Am mai jucat în meciuri cu încărcătură însa cele de la Steaua sunt deosebite prin prisma faptului că este un club emblematic!

3. Ce emoţii te-au încercat când ai marcat golul din minutul 62?

3. Să marchezi într-un meci istoric e ceva senzaţional. E o combinaţie de bucurie, mandrie, descătuşare, euforie… Destul de greu de descris în cuvinte ce am simţit!

4. Ce înseamnă pentru tine să îmbraci tricoul Stelei?

4. Sunt mândru, onorat că joc la acest club şi determinat să dau tot ce am mai bun!

5. Ai purtat tricoul Stelei chiar şi în Liga 3. Nu ai crezut că faci un pas în spate când ai acceptat oferta?

5. Nu m-am gandit nici o clipă că fac un pas în spate deoarece eram ferm convins de calitatea grupului şi a oamenilor din staff. Drept urmare s-a şi văzut că am promovat fără emotii!

6. Cum vezi sezonul din Liga 2 pentru voi?

6. Eu cred că va fi un sezon interesant, cu multe echipe de tradiţie. În ceea ce ne priveşte consider că ne vom califica în play-off.

7. Ce părere ai despre faptul că echipa ta nu va putea promova din prima?

7. Este puţin frustrant deoarece simţim că avem o echipă valoroasă, cu jucători cu multă experienţă şi cu multe promovări în CV, însa noi vom juca fiecare meci la victorie şi mi-aş dori să terminăm pe loc promovabil să cream un precedent!

8. Ce obiective ţi-ai propus pentru următorul sezon?

8. Îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi ajut echipa cât mai mult, cu goluri sau pase de gol.

9. Au fost prezente multe nume grele din istoria Stelei aseară. Ai avut vreun idol în mod special? 

9. Cu siguranţă Marius Lacatus. Pe lângă faptul că a fost atacant ca şi mine este şi un simbol al acestui club!

Mesaj special pentru suporteri: Mulţumim pentru susţinerea voastră şi pentru energia pe care ne-o transmiteţi! Vom da totul să vă facem fericiţi!

  • 75.000 de euro este cota lui Huiban conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: csa steauadragos huibanarena ghencea 

viewscnt
Articole similare