Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU | George Puşcaş, despre cea mai mare problemă a fotbaliştilor după pauza forţată: "Voi adapta ce făceam"

INTERVIU | George Puşcaş, despre cea mai mare problemă a fotbaliştilor după pauza forţată: "Voi adapta ce făceam"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul lui Reading, George Puşcaş, a vorbit, într-un interviu pentru Frf.ro, despre perioada de pauză cauzată de pandemia de COVID-19. De asemenea, internaţionalul român a susţinut că încearcă să-şi adapteze exerciţiile fizice, din cauza pauzei forţate.

Salut, George! Care e situaţia în Anglia în această perioadă?
A fost linişte până ieri, 19 martie, ne-am antrenat luni şi marţi, miercuri am fost liberi, iar joi am fost anunţaţi să nu ne mai prezentăm la baza de pregătire. Ni s-a spus că nu vom mai face antrenamente următoarele opt zile, cel puţin. Cam toate cluburile au procedat similar.

Oamenii cum se comportă, cum privesc deciziile autorităţilor?

Acum au început şi aici măsuri drastice. Să se închidă şcoli, magazine, restaurante, lumea a început să fie mai atentă şi să nu mai iasă pe stradă. Până zilele trecute nu părea a fi perceput drept ceva foarte grav.

Cum se vede din Anglia situaţia în România?
Se vede bine, cred că autorităţile române au procedat corect şi repede. Slavă Domnului!, nu avem situaţia din Italia şi Spania, sper să nici nu ajungem acolo.

Cum te protejezi în această perioadă?
Am grijă de igiena personală, mă spăl foarte des pe mâini. Am grijă să nu intru în contact cu nimeni, iar din casă mai ies doar dacă am neapărat nevoie să cumpăr ceva, iar când o fac, păstrez distanţa de alţi oameni.

Cum te vei menţine în formă în această perioadă?
Locuiesc într-o zonă liniştită, neaglomerată, şi voi putea ieşi să alerg fără să fiu nevoit să intru în contact cu cineva. În plus, exerciţiile pe care le-aş fi făcut în sala de fitness le voi adapta astfel încât să le pot face în casă. Mai este şi dieta, dar eu oricum aveam un stil de viaţă sănătos şi nu trebuie să îmi impun ceva anume în această perioadă.

Care sunt indicaţiile de la club?
Păi, cred că aceleaşi care sunt pentru toată populaţia. În primul rând, ni s-a transmis clar să stăm cât mai mult acasă şi să nu intrăm în contact cu nimeni. Plus că trebuie să ne pregătim pentru a ne menţine condiţia fizică.

Cum ai primit vestea că Euro se va disputa anul viitor si că barajul din martie a fost amânat?
O decizie normală, aşteptată. Nu m-a surprins, era singura soluţie. Nu avem ce să facem. Să sperăm că planul acesta va putea fi pus în practică. Trebuie să fim bine pregătiţi la ora meciului ca să ne calificăm la Campionatul European.

Ai un mesaj pentru românii din ţară?
Eu pot doar să le transmit gândurile mele bune şi pline de speranţă că vom trece cu bine prin această încercare. Însă, cele mai importante mesaje în această perioadă sunt cele transmise de autorităţi. Aşa că îi rog din suflet să ţină cont de ele! Nu e vorba doar de noi, e vorba şi de toţi cei apropiaţi nouă. Staţi în casă, români, ca să putem ieşi afară în siguranţă cât mai curând!

 

Afla mai multe despre: george puscasangliaromaniacoronaviruscovid 19 

viewscnt
Articole similare