Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU | Narcisa Lecuşanu vrea să aducă schimbarea în handbalul românesc

INTERVIU |  Narcisa Lecuşanu vrea să aducă schimbarea în handbalul românesc

Handbal

Comentarii

Narcisa Lecuşanu a decis să dea curs invitaţiei venite din partea oamenilor din handbalul românesc, astfel că şi-a depus candidatura pentru şefia Federaţiei Române de Handbal. Fosta mare handbalistă a vorbit pentru Telekom Sport înainte de alegerile ce vor avea loc pe 14 februarie.

Urmăreşte mai jos integral interviul cu Narcisa Lecuşanu.

  • Alegerile la Federaţia Română de Handbal sunt programate în 14 februarie. Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu sunt cei trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte al FRH.

”Nu este o bătălie, eu cred că fiecare candidat are şansa lui şi fiecare candidat are un proiect. Eu consider că e momentul să intru şi eu în această cursă pentru că mă simt pregătită şi consider că am multe lucruri de făcut şi din poziţia de preşedinte.

A fost un motiv intens în mine, gândindu-mă la ceea ce fac acum la nivel de federaţie internaţională. Am considerat că e un moment prielnic de a aduce şi în managementul Federaţiei Române de Handbal proiecte şi metode de implementare ale proiectelor de la nivelul federaţiilor internaţionale”

Afla mai multe despre: narcisa lecusanufrhfederatia romana de handbal,  

viewscnt
Articole similare