Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU | Şapte meciuri în şapte zile. Partidele thriller din Champions League alese de Panduru vor fi revăzute toată săptămâna pe Telekom Sport, de la 22:30

INTERVIU | Şapte meciuri în şapte zile. Partidele thriller din Champions League alese de Panduru vor fi revăzute toată săptămâna pe Telekom Sport, de la 22:30

Special

Comentarii

Izolarea la domiciliu e complicată pentru toată lumea. Cu ce îţi ocupi timpul, ce faci să nu îţi pierzi minţile într-o perioadă în care ştirile sau discuţiile despre pandemia cu noul Coronavirus ne-au acaparat cea mai mare parte a timpului?

Unii se refugiază în lectură, alţii în filme sau seriale, pentru unii cărora spaţiul le permite, mişcarea este soluţia. O variantă pentru noi ăştia înnebuniţi după sport ar fi revederea/retrăirea unor meciuri dragi, documentare celebre despre atleţi faimoşi sau răsfoirea unor biografii sau autobiografii celebre. Cum nu cunosc om mai pasionat de sport şi cu o memorie mai bună a evenimentelor care au marcat istoria recentă a fotbalului decât prietenul meu şi expertul Telekom Sport Basarab Panduru, l-am rugat să-mi dezvăluie “playlistul” lui din Champions League pentru perioada asta.

Silviu Samuilă: Pândi, salut! Şapte zile, şapte meciuri din UCL. Cam asta ar fi provocarea mea. Cu ce omorâm plictiseală luni?

Basarab Panduru: Sunt multe şi nu e uşor de ales. Să începem însă cu Roma- Barca de acum două sezoane. Nimeni nu cred că şi-ar fi închipuit că după 4-1 pe Camp Nou, Barca ar mai putea raţa calificarea. Ce s-a întâmplat însă în seară aia a fost incredibil. Nu cred că am văzut Barcelona atât de lipsită de energie vreodată. Roma a crezut din start că poate răsturna partida, iar Barca a intrat ca şi cum era calificată. Aş vrea să mă uit atent la ce a făcut Di Francesco tactic pentru a bate în halul ăla Barcelona.

Silviu Samuilă: Bun, luni Barca. Marţi? Bănuiesc că nu-i alegi tot pe catalani.
Basarab Panduru: Ai să râzi, dar tot un joc al lor. Marţi aş vrea să revăd semifinala din 2015 Barca – Bayern 3-0. Meciul ăla e pe lista mai ales pentru golul lui Messi de 3-0 când îl face pe Boateng să cadă în fund. Era o echipă a Barcelonei foarte puternică cu Messi, Suarez şi Neymar în mare formă iar partida aia a fost specială, pentru că toţi voiam să vedem ce va face Guardiola ca adversar pe Camp Nou.

Silviu Samuilă: Ai ceva anglo-saxon pentru miercuri?
Basarab Panduru: Nu pot să pricep cum a pierdut Tottenham acasă 7-2 cu Bayern în sezonul ăsta! O echipa antrenată de Pochettino să primească atâtea goluri…mi s-a părut incredibil. Ar fi alegerea mea pentru miercuri. Gnabry a făcut un meci mare, a dat patru goluri iar repriza aia a două e una dintre cele mai frumoase din acest sezon.

Silviu Samuilă: Ne apropiem de weekend. Mă gândesc că lăsăm pentru sâmbătă şi duminică cele mai tari meciuri. Joi şi vineri ce propui?Basarab Panduru: Două partide de anul trecut: City-Tottenham 4-3 şi Ajax – Tottenham 2-3. Ţin mine cum Pochettino contesta introducerea VAR, iar în partida aia cu City tocmai arbitrul video l-a dus în semifinale. A marcat Llorente dintr-un corner despre care s-a vorbit foarte mult după meci, iar apoi lui Aguero i-a anulat poate cel mai dramatic gol din istoria Champions League. La Ajax- Tottenham ţin minte cursa aia a lui Lucas Moura la golul de 2-1. Ştiam că are viteză, dar acolo mi s-a părut că îl văd pe Usain Bolt, nu pe Moura. Iar în final să mai aibă şi luciditatea să înscrie în ultimul minut al prelungirilor… fantastic!

Silviu Samuilă: Am aşa o bănuială cam ce urmează pentru sâmbătă şi duminică.
Basarab Panduru: Nu ai cum să nu vrei să revezi Liverpool – Barcelona 4-0. Nu mă gândeam niciodată că Barca ar putea să piardă calificarea după 3-0 în tur. Nu mai zic, să o păţească şi în 90 de minute. Faza cornerului ăluia e de analizat. Incredibil că la un asemenea nivel, în afară de Pique să nu urmărească nimeni mingea. Las la sfârşit Barcelona – PSG 6-1. De la Barca te poţi aştepta la orice mai ales pe Camp Nou. E capabilă să răstoarne orice rezultat, dar să se întâmple ceea ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute, mi s-a părut incredibil. Ţin minte că PSG a legat foarte puţine pase spre final, iar jocul ăla e clar unul pe care nu îl poţi uita.

  • Telekom Sport vă face o surpriză în săptămâna 30 martie – 5 aprilie şi va difuza cele şapte partide alese de Basarab Panduru, toate de la ora 22:30
  • Aşadar, luni aveţi Roma – Barcelona 3-0 din 2018, marţi Barcelona – Bayern 3-0 din 2015, miercuri Tottenham – Bayern 2-7 din 2019, joi Manchester City- Tottenham 4-3 din 2019, vineri Ajax – Tottenham 2-3 din 2019, sâmbătă Liverpool – Barcelona 4-0 din 2019 şi duminică Barcelona – PSG 6-1 din 2017

Afla mai multe despre: basrab panduruchampions league 

viewscnt
Articole similare