Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interzis în Elveţia! Roman Abramovici este suspect de spălare de bani şi contacte cu organizaţii criminale

Interzis în Elveţia! Roman Abramovici este suspect de spălare de bani şi contacte cu organizaţii criminale

Chelsea

Comentarii

Poliţia federală din Elveţia îl considera pe Roman Abramovici un pericol public dacă acesta urma să devină un rezident al ţării. Staţiunea Verbier trebuia să devină noua casă a rusului, dar cererea i-a fost respinsă în iunie 2017, motivul s-a aflat abia acum.

Patronul lui Chelsea a pierdut marţi o bătălie legală cu un ziarul elveţian Tamedia, rusul dorind să nu fie publicate informaţiile referitoare la motivul pentru care a fost interzis în Elveţia. Bătălia a început în februarie, atunci când ziarul din Zurich a obţinut detalii dintr-o scrisoare trimisă de poliţie către biroul de migrări. 

Potrivit Tamedia, raportul poliţiei susţinea despre Abramovici că este cunoscut pentru spălare de bani, presupuse contacte cu organizaţii criminale şi, de asemenea, o parte din veniturile sale ar fi obţinute prin modalităţi ilegale. 

Cantonul Valais a acceptat iniţiial cererea lui Abramovici, totuşi autorităţile de la nivelul federal au avut o altă părere şi în cele din urmă cererea rusul de a sta în Elveţia a fost respinsă. În această primăvară, rusului nu i-a mai fost prelungită vizita britanică, iar în acest moment este cetăţean israelian. 

 

Afla mai multe despre: roman abramovicielvetiaspalare de baniorganizatii criminalechelsea 

viewscnt
Articole similare