Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interzis! Real Madrid respinge ideea achiziţionării unui super atacant din Premier League

Interzis! Real Madrid respinge ideea achiziţionării unui super atacant din Premier League

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, Real Madrid nu este interesată de transferul mexicanului Raul Jimenez, de la Wolverhampton.

"Dacă îmi vei spune că mâine vine Real Madrid sau Barcelona şi îmi fac o ofertă, este evident că este greu să spui nu unor asemenea echipe. Dar, pe de altă parte, dacă rămân aici, am ocazia să mă lupt pentru a juca în Champions League, şi pentru alte lucruri importante. E bine să laşi uşa deschisă pentru orice, iar nu exclud nimic. Sunt deschis, dar în acelaşi timp mă simt bine aici, unde am devenit un jucător important, pe care fanii îl apreciază" explicat mexicanul Raul Jimenez, într-un interviu recent acordat celor de la ESPN.

Cu toate acestea, presa apropiată de Real Madrid, anunţă că Jimenez nu se află pe lista achiziţiilor grupării blanco. Motivele pentru care Raul nu va ajunge pe Santiago Bernabeu sunt mai multe. În primul rând, mexicanul ar ocupa un loc de extracomunitar, ceea ce la Real Madrid tinde să devină o problemă. În al doilea rând, Real Madrid nu este dispusă să ofere suma solicitată de Wolverhampton, care depăşeşte 50 de milioane de euro. Nu în ultimul rând, gruparea blanco are încă încredere în Luka Jovic, un fotbalist în care madrilenii au investit foarte mulţi bani şi care se află la primul sezon de acomodare în tricoul Los Blancos.

Atacantul mexican al celor de la Wolverhampton, Raul Jimenez, are parte de o primă parte de sezon de excepţie: 22 de goluri şi 10 pase decisive în 44 de meciuri.

El a semnat cu Wolves în vara anului 2019, atunci când englezii au plătit celor de la Benfica Lisabona 38 de milioane de euro. Unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League, Jimenez ar fi intrat pe radarul mai multor echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester United.

"Wolverhampton este deja o echipă mică pentru el. Trebuie să progresese şi să se gândească la transferul la un club mare. Are potenţialul să se transforme într-o maşinărie de goluri" l-a lăudat Ivan Zamorano pe Jimenez, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: raul jimenezreal madrid 

viewscnt
Articole similare