Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întorsătură în cazul transferului lui Florin Tănase! MM Stoica aruncă bomba: ”Nu pleacă nicăieri” | EXCLUSIV

Întorsătură în cazul transferului lui Florin Tănase! MM Stoica aruncă bomba: ”Nu pleacă nicăieri” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este pe picior de plecare de la FCSB, însă clubul nu a primit nicio ofertă care să corespundă clauzei sale de reziliere.

După mai bine de cinci ani petrecuţi la FCSB, Florin Tănase a decis că este momentul să plece de la club, pentru a îşi putea asigura viitorul din punct de vedere financiar.

În vară, Tănase mai avea doar un an de contract cu FCSB şi ar fi putut pleca liber de contract în iulie 2022.

Înţelegerea sa avea inclusă o clauză de reziliere de cinci milioane de euro, pe care era clar că nu ar plăti-o vreun club, având în vedere că jucătorul se apropia de finalul contractului.

Astfel, din respect şi recunoştinţă faţă de club, Florin Tănase a semnat un contract nou, cu o clauză de reziliere de doar trei milioane de euro, dar şi un salariu mărit.

Cele două părţi au convenit că acesta era un preţ echitabil pentru decarul FCSB-ului, însă, până acum, clubul nu a primit nicio ofertă care să corespundă clauzei de reziliere.

Întorsătură în cazul transferului lui Florin Tănase

MM Stoica a dezvăluit că niciun club nu a fost până acum dispus să ofere cele trei milioane de euro necesare pentru a îl ”fura” pe Tănase de la echipa lui Gigi Becali.

Nicio ţintă nu are FCSB în acest moment, nimeni, nimeni, nimeni. Nu pleacă Tănase nicăieri, nu există nicio ofertă.

(n.r. la Tănase nu e decizia clubului) Păi nu e decizia clubului, eu cu Tănase vorbesc zi de zi, mâine jucăm teqball, ce vreţi să vă spun?

Nu există nicio ofertă pentru Tănase. (n.r. poate vine un club şi dă trei milioane) Asta oricând se poate întâmpla”, a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport.

Adus de la Viitorul în vara lui 2016, înaintea sezonului în care constănţenii aveau să câştige titlul, Florin Tănase a însumat 208 apariţii pentru FCSB.

71 de goluri şi 38 de pase decisive a reuşit fotbalistul de 27 de ani pentru formaţia roş-albastră, ridicând Cupa României în 2020.

Chiar şi dacă va pleca Tănase, FCSB nu plănuieşte să facă mai niciun transfer.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare