Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Intrat pe lista neagră a lui Becali, fotbalistul nu vrea să plece de la FCSB: „Bine, mă, stai acolo!” | EXCLUSIV

Intrat pe lista neagră a lui Becali, fotbalistul nu vrea să plece de la FCSB: „Bine, mă, stai acolo!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu este unul dintre fotbaliştii care nu l-au impresionat pe Gigi Becali la FCSB.

Fotbalistul care nu vrea să plece de la FCSB, chiar dacă nu mai e dorit de Gigi Becali

Dorin Rotariu a avut soarta decisă la FCSB după meciul din campionat pierdut cu Rapid, scor 1-2, pe Arena Naţională. Imediat după acel derby, patronul de la FCSB a declarat că s-a lămurit cu Rotariu şi că nu îi va mai prelungi contractul.

Iată că fotbalistul a refuzat o eventuală rupere de contract în această iarnă, motiv pentru care el va rămâne la FCSB până în vară, atunci când îi expiră oficial contractul.

În direct la Orange Sport, Gigi Becali a lămurit situaţia fotbalistului, precizând că acesta nu a avut nicio intenţie de a pleca la o altă echipă în această perioadă de mercato.

„Rotariu nu vrea să plece nicidecum (n.r. - râde). Că stă Rotariu, bine, mă, stai acolo. Am făcut contractul, trebuie să-l respect, dar şi ei să-l respecte”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Dorin Rotariu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali mizează pe străini în lupta pentru titlu: ”N-ai marfă în România”

”Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi. 

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam. Vă dau 1 milion, dau şi 3 milioane pe un jucător. Acum sunt mult mai bogat decât atunci, dădeam înainte. Nu am dat 3 milioane pe Coman, 2 pe Nedelcu, pe Tănase, 2.2. Nu am ce jucători să iau, nu există.

Ajungând în situaţia că n-ai marfă în România preferi să iei străini, ca să poţi câştiga campionatul. Phelipe are 22 de ani, Baba are 23 de ani, Antwi are 22. Am mers şi pe ajutorul de la Dumnezeu. De 7-8-10 milioane de euro pot fi, că sunt tineri.

Aşa îmi spun acum de la antrenament. Ei toţi îl vedeau pe Phelipe mingicar, dar eu am insistat pentru el. Acum îl văd la antrenament şi nu le vine să creadă ce face cu mingea. Aşa am făcut cu mulţi. O să-l văd la meci şi o să spun. Mi-e ruşine? Dacă nu funcţionează, e posibil să le dau bani să plece”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdorin rotariu 

viewscnt
Articole similare