Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Întreb pentru un prieten!". Mihai Stoica, semn de întrebare pertinent după anunţul revenirii spectatorilor pe stadioane | EXCLUSIV

"Întreb pentru un prieten!". Mihai Stoica, semn de întrebare pertinent după anunţul revenirii spectatorilor pe stadioane | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a ridicat un semn de întrebare după anunţul făcut de Ministrul Sportului legat de revenirea spectatorilor pe stadioane. Guvernul a anunţat, vineri, că suporterii pot reveni la competiţiile sportive, în aer liber sau în sală, în procent de 30% din capacitate şi doar până la ora 21:00.

"Întreb pentru un prieten!". Mihai Stoica, semn de întrebare pertinent după anunţul revenirii spectatorilor pe stadioane | EXCLUSIV

Guvernul a aprobat, vineri, revenirea spectatorilor pe stadioane şi la competiţiile sportive, în aer liber sau în sală, în procent de 30% din capacitatea arenelor, în intervalul 05.00 - 21.00. După aflarea veştii, Mihai Stoica a ridicat un semn de întrebare pertinent legat de subiect.

"Am o nedumerire, întreb pentru un prieten care are certificat verde şi vrea să vină la meci şi înţelege că la ora 21:00 trebuie să plece pe stadion, dar pleacă la 20:59. Poate să vină la meci? Dacă meciul începe la 20:30, printre 30 de minute, poate sau nu poate? Eu cred că e o situaţie care ar trebui calculată de cei care stabilesc", a spus Mihai Stoica, la Sport Report.

Spectatorii revin în tribune la competiţiile sportive. În ce condiţii pot fi prezenţi

Spectatorii vor putea reveni în tribune la competiţiile sportive, ca urmare a unei hotărâri care a fost adoptată în şedinţa de Guvern de vineri, a anunţat Ministerul Sportului.

“Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competiţiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în şedinţa de Guvern de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spaţii închise, cât şi deschise”, a precizat ministerul.

Participarea la aceste activităţi este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 1800-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

“Este o primă măsură în favoarea sportului, pe care noul guvern o adoptă din prima zi, după cea de reorganizare a MTS ca Ministerul Sportului. Desigur, este nevoie de multă responsabilitate şi pe mai departe. Este nevoie de respectarea măsurilor în vigoare şi de continuarea campaniei de vaccinare, pentru că doar aşa putem limita efectele negative ale acestei pandemii şi reveni spre normalitate”, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

Afla mai multe despre: mihai stoicaspectatorireveniremm stoica 

viewscnt
Articole similare