Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care a deranjat-o pe Simona Halep înainte de meciurile de Fed Cup: ”Sunt poveşti inventate”

Întrebarea care a deranjat-o pe Simona Halep înainte de meciurile de Fed Cup: ”Sunt poveşti inventate”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că se simte pregătită pentru meciul de Fed Cup cu Elveţia, care se va desfăşura în week-end-ul care urmează, în Sala Polivalentă din Cluj. Numărul 1 WTA este de părere că România are forţa să câştiga competiţia.

Simona Halep a început foarte bine anul, dar avut probleme medicale după Australian Open, care i-au afectat forma. Acum, după ce a luat o pauză, spune că se simte bine şi speră că va reuşi să-şi câştige meciurile din Fed Cup: ”Sper să fie bună revenirea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos”.

România are patru jucătoare în TOP 100 şi Simona Halep este de părere că avem o şansă la câştigarea competiţiei: ”(n.r. întrebată unde vede România în Fed Cup) Printre primele. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper şi în echipă de Fed Cup să arătăm ce arătăm la nivel individual şi să câştigăm partida. (n.r. întrebată dacă România poate câştiga Fed Cup) Da, eu cred că da, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală”, a mai spus Halep.

Simona a fost însă deranjată când a fost întrebată dacă i-a invitat la meci pe actorii Horaţiu Mălăele şi George Mihaiţă, care-i sunt prieteni. Însă Halep spune că sunt invenţii, deoarece aceştia au spectacole în week-end-ul în care România joacă împotriva Elveţiei, la Cluj: ”Presa din România inventează foarte multe poveşti şi despre viata mea persoanală şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, n-am invitat pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa cum ştiu. Cu drag îi invit mereu, dar acum merg la spectacol”.

Afla mai multe despre: simona haleptenisfed cup 

viewscnt
Articole similare