Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a făcut pe Chiricheş să se simtă incomod: ”Îţi 'mulţumesc' că mi-ai adus aminte”. Ce spune despre Mirel Rădoi

Întrebarea care l-a făcut pe Chiricheş să se simtă incomod: ”Îţi 'mulţumesc' că mi-ai adus aminte”. Ce spune despre Mirel Rădoi
Comentarii

Vlad Chiricheş a revenit la echipa naţională după o perioadă în care a avut din nou probleme medicale. Fundaşul de 30 de ani a fost convocat pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, din Liga Naţiunilor şi spune că se simte bine şi pregătit să joace din nou.

Vlad Chiricheş, cel mai important jucător din apărarea României, a revenit la naţională odată cu meciul în care debutează Mireal Rădoi, Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, programat vineri, de la 21:45. Fundaşul lui Sassuolo spune că se simte bine fizic şi este gata să joace din nou pentru România:

”Foarte fericit că am revenit. Mă simt bine din punct de vedere fizic şi sper să mă simt bine în aceste meciuri la echipa naţională. Suntem doar patru jucători care au jucat importriva Irlandei de Nord, sunt jucători noi care au venit şi sperăm să facem un grup frumos care să ne ajute să câştigăm aceste meciuri”, a declarat Vlad Chiricheş.

Problemele medicale i-au marcat cariera lui Vlad Chiricheş şi fundaşul în vârstă de 30 de ani nu se simt fericit să-şi amintească de ele. Întrebat dacă se simte vulnerabil, Chiricheş a răspuns cu o ironie amară: ”(Dacă se simte vulnerabil după atâtea accidentări) Îţi mulţumesc că mi-ai adus aminte de accidentări... Am capul limpede, nu mă gândesc la ce am trăit înainte. Am venit aici să ajut cât pot de mult şi sper să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Chiricheş.

Vlad Chiricheş a fost întrebat şi despre ce impresie i-a lăsat Mirel Rădoi până acum, după ce Denis Alibec a declarat că este cel mai bun selecţioner:

”(Debutul lui Rădoi. Diferenţe semnificative legate de pregătire între Contra şi Rădoi) Chiar nu aş vrea să fac o comparaţie între ei. Spun doar că Mirel a venit cu o gândire pozitivă, încearcă să ne dea încredere să facem lucruri bune şi sperăm să-l ajutăm să înceapă cu dreptul această campanie. Suntem alături de el.

(Alibec a spus că Rădoi este cel mai bun selecţioner. A reuşit să vă cucerească pe toţi?) Mă bucur pentru Alibec ca şi-a găsit un antrenor care îi place foarte mult. Nu aş vrea să mă hazardez si să spun care e antrenorul meu preferat. Am avut mulţi selecţioneri, fiecare dintre ei n-au ajutat, iar eu sper ca la finalul campaniei să putem spune că Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai buni”,
a mai spus Chiricheş.

”(Meciuri importante în Liga Naţiunilor sau pregătire pentru baraj?) Eu văd meciurile acestea ca fiind foarte importante. Pentru că am început o nouă etapă şi sperăm să avem rezultate bune, care să ne ajute mental şi pentru barajul contra Islandei şi, de ce nu, şi pentru finala barajului”, a încheiat Vlad Chiricheş.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare