Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a făcut pe Devis Mangia să râdă cu poftă: ”Îmi cunoaşteţi ideile”

Întrebarea care l-a făcut pe Devis Mangia să râdă cu poftă: ”Îmi cunoaşteţi ideile”

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că CS U Craiova nu are şanse la trofeul Ligii 1, despre care spune că este disputat de CFR Cluj şi FCSB. În schimb, promite că jucătorii săi se vor lupta să termine cât mai sus.

CS U Craiova a avut un parcurs foarte bun în acest sezon şi este în acest moment la şase puncte distanţă de liderul CFR Cluj. Însă Devis Mangia spune că nu se gândeşte la titlu. Antrenorul italian susţine că CFR Cluj şi FCSB au la dispoziţie cele mai bune loturi, motiv pentru care sunt principalele favorite la câştigarea campionatului:

”Titlu de campioană este o discuţie între CFR şi Steaua. Noi continuăm să jucăm în felul nostru, mergem în felul nostru, iar la final de sezon noi vom trage linie şi vom vedea ce s-a întâmplat. (n.r. râde cu poftă când este întrebat dacă nu vorbeşte despre titlu pentru că nu are şanse sau pentru că nu vrea să pună presiune pe jucători) Îmi cunoaşteţi ideile. Continui ca în 2017. Nu mă schimb. Dacă CFR este pe primul loc, deşi ştiţi că nu-mi place să vorbesc despre alte echipe, dar este logic. Dacă CFR este pe primul loc şi a luat doi dintre cei mai buni jucători din prima parte a campionatului, dacă Steaua este pe locul doi şi ia doi dintre cei mai buni jucători români, atunci este normal să spun că ele sunt favoritele de pe primele două locuri. Apoi vrem să ne facem treaba şi vedem ce se întâmplă”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul lui CS U Craiova a comentat şi zvonurile despre interesul FCSB-ului pentru Alex Băluţă: ”Nimeni nu a discutat despre o plecare la FCSB sau ca un jucător să fie vândut la FCSB sau că un jucător s-a gândit să meargă la FCSB. Este posibil ca cineva să încerce să îl ia pe Băluţă... este posibil. Pentru că trăim în acestă lume, nu pe Lună. Nu am simţit că Băluţă vrea să meargă acolo”, a mai spus Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare