Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a făcut pe Mangia să izbucnească în râs, după ce echipa sa a fost condusă de Turnu Măgurele: ”Ai auzit tu ceva la pauză?”

Întrebarea care l-a făcut pe Mangia să izbucnească în râs, după ce echipa sa a fost condusă de Turnu Măgurele: ”Ai auzit tu ceva la pauză?”

Cupa României

Comentarii

CS U Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut cu 4-1 de Turris Turnu Măgurele, însă oltenii au fost conduşi la pauză. Devis Mangia spune că discuţia pe care a avut-o la pauză cu jucătorii săi a schimbat lucrurile în teren.

Craiova a început slab cu Turris Turnu Măgurele, mai ales că Mangia a trimis în teren mai multe rezerve. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, dar Mangia a schimbat în partea a doua şi s-a impus până la urmă cu 4-1. Antrenorul Craiovei spune că a avut la pauză o discuţie cu jucătorii, dar susţine că nu le-a vorbit nervos:

”Pentru mine au fost 11 titulari, pentru că aceasta este echipa, o echipă cu un lot foarte bun. Eu cred că am învăţat ceva şi de acest meci. Mergem înainte, lucrurile sunt OK, suntem în sferturile de finală. (n.r. întrebat dacă a ţipat în vestiar) N-am fost nervos la pauză, ai auzit ceva? Nu am fost nervos, am schimbat ceva şi a fost OK. (n.r. a izucnit în râs când a fost întrebat despre gazon) Felicitări pentru echipă, felicitări pentru tot ce este aici aici. Gazonul este foarte bun”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Antrenorul Craiovei a fost întrebat şi dacă Cicâldău - unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie - merită să joace pentru naţionala mare: ”Eu am vorbit după meciul cu Astra, eu am zis că pentru mine este un jucător foarte, foarte bun. Pentru mine, după aia e decizia lui Cosmin. Eu îl respect foarte mult pe Cosmin”.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaliga 1turris turnu magurele 

viewscnt
Articole similare