Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a făcut pe Panduru să izbucnească în râs: „N-ai cum să ghiceşti ce visează Gigi!” | EXCLUSIV

Întrebarea care l-a făcut pe Panduru să izbucnească în râs: „N-ai cum să ghiceşti ce visează Gigi!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru, expertul Orange Sport, a analizat duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, câştigat de roş-albaştri, scor 1-0.

Întrebarea care l-a făcut pe Panduru să izbucnească în râs: „N-ai cum să ghiceşti ce visează Gigi!” | EXCLUSIV

La finalul meciului, Dan Udrea, moderatorul Orange Sport, l-a întrebat pe Pandi care o să fie primul 11 al FCSB-ului pentru meciul de joi, duelul cu Nordsjaelland din turul 3 Conference Leange. Întrebarea l-a amuzat pe Basarab Panduru, care a oferit un răspuns pe măsură.

Dan Udrea: „Cum te aştepti să arate primul 11 la meciul de joi cu Nordsjaelland? O să fie echipa din repriza a doua?”

Basarab Panduru: „N-ai cum să ghiceşti ce visează Gigi (n.r. râde). Toată lumea se întreabă de ce nu joacă Compagno, de ce joacă Octavian Popescu. Păi Gigi ce crezi că a făcut în prima repriză? A studiat CFR-ul, a văzut ce joacă şi apoi a făcut schimbarea câştigătoare. Omul stă, vede prima repriză, face schimbări şi câştigă meciul. A fost mai bun decât Mandorlini şi nu mă aşteptam. Când faci lucruri după ureche, te aştepti să nu iasă.”

Strategia lui Mandorlini, demolată în direct de Basarab Panduru: ”Din cauza lui s-a schimbat soarta partidei” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a urmărit partida din Ghencea şi nu a înţeles schimbările făcute de Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului. 

”FCSB joacă în viteză, CFR a fost bună cât a încercat să inchidă culoarele spre propria poartă, doar că dacă trebuie să discutăm ceva, modificările din minutul 60 făcute de CFR au schimbat soarta meciului. Întrebarea este ce a vrut Mandorlini în momentul acela? Voia ca CFR-ul să bată sau a greşit?

Impresia mea este că nu a făcut bine ce a făcut. Jucând cu 3 fundaşi centrali, FCSB nu a avut ocazii, din momentul ăla s-au schimbat lucrurile. Olaru nu a putut să patrundă printre cei 3 fundaşi centrali. Nu că vrei să câştigi meciul, ba mai mult, îi dai posiblitatea lui FCSB să câştige meciul”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujbasarab pandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare