Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea la care Nicolae Dică a refuzat să răspundă înainte de Astra şi care e marea dezamăgire din acest sezon

Întrebarea la care Nicolae Dică a refuzat să răspundă înainte de Astra şi care e marea dezamăgire din acest sezon

Superliga

Comentarii

FCSB - Astra, LIVE pe Telekom Sport 2, duminică, de la 20:45.

Nicolae Dică a vorbit înainte de partida de duminică, precizând că elevii săi trebuie să se concentreze în primul rând pe meciul de pe Naţional Arena şi nu pe partida CFR-ului cu Viitorul.

Dică speră în continuare la titlu şi aminteşte de modul în care FCSB câştiga ultimul ei campionat, cu Gâlcă pe bancă.

"Trebuie să fim concentraţi pe meciul nostru, dacă noi nu ne câştigăm meciul nostru, degeaba cei de la CFR se vor încurca cu Viitorul. Important este ca noi să ne câştigăm meciul.

La fotbal se poate întâmpla orice. Îmi aduc aminte când am câştigat campionatul cu Costel Gâlcă şi eram secund. Am făcut 0-0 la Iaşi şi Oţelul Galaţi, o echipă retrogradată, a încurcat-o pe ASA.

Dacă vom pierde titlul, clar şi eu sunt vinovat pentru pierderea campionatului", a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Astra.

"Altă întrebare!"

A existat însă şi o întrebare la care Dică a refuzat să răspundă. Una referitoare la afirmaţia lui Mihai Stoica. Acesta precizase că dacă FCSB va pierde titlul, acest lucru se va întâmpla din cauza indisciplinei de la echipă. "Prefer să nu răspund la întrebarea asta, altă întrebare!", a fost reacţia lui Dică.

Întrebat care a fost cea mai mare dezamăgire din acest sezon, Dică a precizat că înfrângerea de la Iaşi, în urma căreia CFR Cluj a reuşit să revină pe primul loc.

"Meciul de la Iaşi! Nu am reuşit să îi fac pe băieţi să înţeleagă că este un meci important, să dea totul ca să câştige cele trei puncte", a declarat Dică.
 

Afla mai multe despre: dicaintrebaremihai stoica 

viewscnt
Articole similare