Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat dacă mai doreşte jucători, Marinos Ouzounidis a surprins: „Vă zic eu de ce e nevoie la Craiova”

Întrebat dacă mai doreşte jucători, Marinos Ouzounidis a surprins: „Vă zic eu de ce e nevoie la Craiova”

Superliga

Comentarii

Marinos Ouzounids, noul antrenor al Universităţii Craiova, a mărturisit că este mulţumit de lotul găsit în Bănie şi că, obiectivul său, este să lucreze la mentalitatea echipei, fără să mai făcă schimbări.

Conform celor spuse de antrenorul grec, acolo echipa suferă şi, mentalitatea, în opinia sa, este principala resursă pentru a ajunge în vârf.

Ce am observat, încă din prima clipă, este că echipa are deja mulţi jucători talentaţi. Nu sunt adeptul schimbării foarte mult. Nu sunt adeptul schimbării frecvent al antrenorilor şi, de asemenea, nu sunt nici a jucătorilor. Nu cred că e bine să schimbi mereu. Este material bun aici la Craiova. Acolo unde trebuie să umblăm, dacă vrem, să ajungem la vârf este din punct de vedere mental. La mentalitate trebuie să lucrăm, trebuie să avem o minte puternică. Am experienţă în zona asta. Trebuie să facem o echipă puternică, ei să mă ajute pe mine, iar eu pe ei. Nu e uşor să ajungi în vârf!”, a mărturisit la conferinţa de presă, Ouzounidis.

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Ouzounidis a câştigat un singur trofeu în cariera de antrenor, titlul de campion al Ciprului, în 2007.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare