Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INVAZIE ROŞ-ALBASTRĂ la Roma I Toate informaţiile utile pentru fanii români care diseară vor fi pe Olimpico la Lazio-FCSB

INVAZIE ROŞ-ALBASTRĂ la Roma I Toate informaţiile utile pentru fanii români care diseară vor fi pe Olimpico la Lazio-FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Oficialii vicecampioanei vin în ajutorul suporterilor români care vor fi prezenţi la meciul din această seară, transmis în direct pe Telekom Sport de la ora 20:00. Steaua a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

- Punctul de intalnire al suporterilor romani este "Villa Borghese", Canestre Plaza. Din acest punct, fanii vor fi transportati, cu autobuzele, catre Stadio Olimpico, incepand cu ora locala 16:00. De asemenea, aceleasi autobuze ii vor aduce inapoi dupa incheierea partidei. In zona punctului de intalnire exista posibilitatea de a parca masinile personale!

- Suporterii romani care locuiesc in Italia si doresc sa ajunga la stadion pe cont propriu au posibilitatea de a-si parca masinile in zona "Lungotevere della Vittoria".

- In peluza oaspetilor va fi permisa o singura portavoce si o singura toba! Bannerele pe care suporterii le vor afisa nu pot avea simboluri rasiste, religioase sau discriminatorii! De asemenea, introducerea sticlelor, a materialelor pirotehnice si consumul de alcool sunt INTERZISE in stadion si in zona acestuia! Toate persoanele care nu vor respecta aceste reguli vor fi pedepsite conform legislatiei italiene in vigoare!

- Pentru a veni in sprijinul suporterilor romani, cei de la S.S. Lazio vor deschide, in ziua meciului, un punct de vanzare a biletelor dedicat acestora. Acesta va fi amplasat in zona fostului Hotel de Tineret, in "Vialle delle Olimpiadi". Programul casei de bilete va fi 12:00 - 17:00 (ora Italiei), dupa acest program nemaifiind posibila achizitionarea tichetelor. Pentru a-si procura bilete, fiecare suporter trebuie sa prezinte un document de identitate care sa confirme faptul ca este de nationalitate romana. Pretul unui tichet este de 14 euro!

Afla mai multe despre: lazioromasteauafcsbfaniolimpicospectacolshow 

viewscnt
Articole similare