Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţie majoră! Prima lovitură a lui Gică Hagi la Farul, care trece la alt nivel. Anunţul oficial făcut

Investiţie majoră! Prima lovitură a lui Gică Hagi la Farul, care trece la alt nivel. Anunţul oficial făcutgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Conducătorii Farului Constanţa, Gică Hagi şi Gică Popescu, s-au întâlnit cu autorităţile locale, într-un demers pe placul celor doi mari fotbalişti ai naţionalei României. La malul mării se pregăteşte o investiţie masivă în infrastructura sportivă, iar pe urma ei ar urma să beneficieze şi echipa de tradiţie.

În această vară, Farul Constanţa "a promovat" în Liga 1 după unirea cu Viitorul Constanţa. A fost o mutare dorită de Gică Hagi, care a mai făcut încă un pas decisiv cu proiectul lansat în urmă cu mai bine de un deceniu. Acum, fostul decar al României a mai primit o veste bună. La Constanţa urmează să apară un complex sportiv modern. 

Locul vacant din Liga 2 a fost ocupat de Unirea Constanţa, care are o situaţie dificilă. De altfel, echipa apărută a pierdut, în ultima etapă, cu 14-0.  

Autorităţile din Constanţa anunţă o investiţie majoră. Farul lui Gică Hagi, pe noul stadion

Gică Hagi, simbol al Constanţei, îşi doreşte ca Farul să revină în oraş, pentru a-şi disputa meciurile de pe teren propriu. Momentan, echipa joacă la Ovidiu. 

Recent, Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat că a avut loc o întâlnire de lucru, la care au luat parte autorităţile locale, Gică Hagi şi Gică Popescu, care "au adus propuneri de îmbunătăţire a proiectului Complexului Sportiv Constanţa. Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerinţelor UEFA, dar şi arene de tenis şi anexe, piste de atletism şi un centru sportiv pentru recuperare, refacere şi cantonament. De asemenea, proiectul mai prevede construirea de amenajări exterioare şi o promenadă de tip agora".

Noua arenă va fi una modernă, iar cei implicaţi speră ca proiectul să fie finalizat în maximum trei ani, cu ajutorul Companiei Naţionale de Investiţii. 

Foto: Facebook Consiliul Judeţean Constanţa. 

“Este un proiect vital pentru un oraş de calibrul Constanţei. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană şi, de ce nu, să devină parte din viaţa oraşului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul oraşului de a organiza evenimente sportive şi culturale de anvergură. Susţin acest demers al municipalităţii constănţene şi vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern şi la standarde cât mai înalte”, a spus Mihai Lupu, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a precizat că echipa nu primeşte sprijin financiar din partea autorităţilor locale. 

Sub comanda lui Gică Hagi, care a revenit pe banca tehnică, clubul de tradiţie şi-a revenit, din punct de vedere sportiv. Echipa e pe locul al cincilea în Liga 1, cu 12 puncte, la nouă puncte de liderul CFR Cluj. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantastadion constantacomplex sportiv constanta 

viewscnt
Articole similare