Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţii de sute de milioane de euro pe Old Trafford! Solskjaer şi-a stabilit ţintele pentru sezonul viitor. Revenire de senzaţie

Investiţii de sute de milioane de euro pe Old Trafford! Solskjaer şi-a stabilit ţintele pentru sezonul viitor. Revenire de senzaţie

Manchester United

Comentarii

După ce au ratat Liga Campionilor în acest sezon, diavolii se pregătesc de un campionat în care să atace chiar titlul în Premier League.

Iar Ole Gunnar Solskjaer ştie deja de ce jucători are nevoie pentru ca obiectivul să fie atins. Iar unul dintre fotbaliştii pe care şi-i doreşte la United este un fost jucător al diavolilor. Wilfried Zaha, atacantul celor de la Crystal Palace costă însă acum o avere faţă de momentul în care a fost cumpărat de diavoli în urmă cu şase ani şi jumătate. În iarna lui 2013, vârful de 26 de ani era cumpărat chiar de la actuala sa echipă în schimbul a 12 milioane de euro, dar Crystal Palace cere acum pentru el o sumă de 10 ori mai mare.

Ivorianul are 10 goluri înscrise în sezonul recent încheiat din Prmier League, reulşite care au ajutat echipa londoneză să scape de orice emoţie în privinţa retrogradării. Zaha este tentat de o revenire pe Old Trafford recunoscând că nu şi-a încheiat încă misiunea începută în 2013. Interesant este că fotbalistul a avut doar 28 de minute în prima ligă engleză în tricoul diavolilor. Nua r fi prima oară când Ole Gunnar Solskjaer ar lucra cu jucătorul african.

L-a avut şi la Cardiff în urmă cu 5 ani şi de atunci a rămas un fan al său. Nu doar Manchester United este interesată de Zaha. În cursa pentru semnătura atacantului ar fi intrat atât Arsenal cât şi Borussia Dortmund. Pe lângă Zaha, norvegianul de pe banca fostei campioane a Angliei îi mai doreşte şi pe Declan Rice, Jadon Sancho şi Aaron Wan Bissaka. 

Afla mai multe despre: manchester unitedzahasolskjaerrevenire 

viewscnt
Articole similare