Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitorii spanioli chiar bagă bani! Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 e de la Dinamo

Investitorii spanioli chiar bagă bani! Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 e de la Dinamo
Comentarii

Vremurile în care salariile dinamoviştilor erau scăzute par să fi apus. Conducerea spaniolă a trupei din Ştefan cel Mare face transferuri şi este dispusă să plătească salarii regeşti pentru a obţine performanţă la al doilea cel mai titrat club din România.

10 transferuri a reuşit Dinamo să facă în actuala perioadă de mercato. Toţi sunt fotbalişti plătiţi bine pentru nivelul Ligii 1, însă unul singur îi întrece pe toţi. Borja Valle, în vârstă de 28 de ani, este fotbalistul care încasează cei mai mulţi bani din primul eşalon al fotbalului românesc. ProSport scrie că fostul jucător de la Deportivo a semnat un contract valabil pe doi ani. Salariul lunar al acestuia este de 33.000 de euro.

Alexandru Chipciu era cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 până la sosirea lui Borja Valle în România. Mijlocaşul CFR-ului câştigă lunar net 20.000 de euro, la care se mai adaugă din bonusuri alţi 8.000 de euro. Aşadar, Valle are mai mult decât Chipciu cu 5.000 de euro pe lună.

FCSB era în anii anteriori echipa care plătea cel mai bine în Liga 1. Anul acesta, însă, căpitanul Florin Tănase, cel mai bogat dintre roş-albaştri, primeşte lunar net 17.000 de euro.

Alţi jucători cu salarii de top de la Dinamo, conform sursei citate: portarul Tomas Osorio (31 de ani), 20.000 de euro/lună; mijlocaşul Janusz Gol (34 de ani), 18.000 de euro/lună; atacantul Adam Nemec (34 de ani) 15.000 de euro/lună. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare