Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitorul dispus să vină la Dinamo s-a reorientat şi se duce la alt club din Liga 1! Cine e omul de afaceri şi schimbările majore pregătite la echipă

Investitorul dispus să vină la Dinamo s-a reorientat şi se duce la alt club din Liga 1! Cine e omul de afaceri şi schimbările majore pregătite la echipăgalerie foto
Comentarii

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a vorbit despre situaţia Academicii, club aflat în cea mai grea situaţie de la promovarea în Liga 1. Edilul susţine că poartă discuţii cu un afacerist, pentru a veni în locul oamenilor care s-au retras de la echipa din Ilfov.

Cine ar putea ajunge investitor la Academica Clinceni. A fost interesat şi de Dinamo

Situaţia a degenerat în această iarnă la Academica Clinceni, club care se confruntă cu probleme de efectiv şi financiare. Mulţi fotbalişti s-au despărţit de ultima clasată din Liga 1, din cauza instabilităţii, iar autorităţile locale fac eforturi pentru a menţine echipa pe linia de plutire. 

De asemenea, se încearcă atragerea unui investitor cunoscut, interesat să se implice la Dinamo Bucureşti în trecut, după ce variantele Florin Dobrescu şi Anamaria Prodan au picat. 

"Domnul Dobrescu rămâne lângă noi, ne-a promis că o să ne sprijine, însă se pare că a renunţat la varianta de a prelua clubul. Vă spun clar, Ana nu are vreo implicare şi nu au existat discuţii pentru ca ea sau Rebecca, fiica sa, să preia clubul. Niciodată! 

În acest moment noi purtăm discuţii cu un om care doreşte să investească, nu este nici domnul Dobrescu, nici Ana, sperăm să ne înţelegem şi să putem continua activitatea.

Nu pot să vă spun, nu am acest drept până când nu oficializăm. Negocierile depind de mai mulţi factori", a anunţat edilul din Clinceni pentru Playsport.

Conform sursei citate, omul de afaceri care se gândeşte să-şi pună banii la bătaie la Academica Clinceni este Claudiu Florică, cel care a dorit să finanţeze Dinamo Bucureşti în urmă cu aproape trei ani. 

Foto: Claudiu Florică

Academica Clinceni apelează la toate variantele pentru a se salva

Adrian Budeanu e pregătit să se adrese FRF şi LPF şi a transmis că Academica Clineni ar putea juca inclusiv cu juniorii. 

"O să solicităm şi un ajutor financiar, poate nişte bani în avans, orice (n.r. - din partea LPF şi FRF). Repet! Vreau să salvez fotbalul la Clinceni şi să respectăm blazonul Ligii 1.

Încercăm să rezolvăm, cât mai repede, problema lotului. În momentul de faţă au mai rămas 9 sau 10 jucători, trebuie să formăm un lot, există negocieri cu mai mulţi fotbalişti şi sperăm să o scoatem la capăt.

Sabin Ilie şi Augustin Călin, ei au rămas alături de noi, muncesc enorm şi vreau să le mulţumesc", a mai spus Adrian Budeanu. 

În ultimele săptămâni, Anamaria Prodan a anunţat, în mai multe rânduri, că fiica sa, Rebecca, a ajuns în conducerea clubului Academica Clinceni. 

Pe finalul anului, afaceristul Florin Dobrescu şi-a anunţat venirea lângă echipă, dar aventura nu a fost de durată. 

Afla mai multe despre: adrian budeanuacademica clinceniclaudiu floricainvestitor liga 1 

viewscnt
Articole similare