Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Învins cu 5-1 de Craiova, Costel Enache se gândeşte la la ”remontada”: ”Trebuie să păstrăm un pic de nebunie!”

Învins cu 5-1 de Craiova, Costel Enache se gândeşte la la ”remontada”: ”Trebuie să păstrăm un pic de nebunie!”

Cupa României

Comentarii

FC Botoşani a pierdut cu 5-1 la Craiova, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Costel Enache este fair-play şi spune că oltenii au meritat victoria, dar speră că va reuşi un meci mare în retur.

CS U Craiova a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon şi s-a impus cu 5-1 în turul semifinalelor Cupei României. Antrenorul lui FC Botoşani spune că CS U putea să înscrie şi mai multe goluri, dar, în acelaşi timp, îşi încurajează jucătorii. Întrebat dacă se gândeşte la o răsturnare de scor precum în sferturile Ligii Campionilor, Enache a recunoscut că există şi un astfel de gând:

”Ne-am fi dorit să ne creem şanse şi speranţe reale pentru meciul retur. N-a fost să fie aşa, am întâlnit un advesar foarte motivat şi cu foarte bună calitate. Din păcate, am făcut ceva greşeli astăzi şi ne-au costat. Chiar şi aşa, vreau să-mi încurajez băieţii, ne-am creeat ocazii, au fost momente în care am arătat bine, ne-am creeat mai multe ocazii decât în mod obişnuit.

Adversarul a avut mai multe oportunităţi pe lângă goluri, şi noi am avut şi puteam să reuşim un scor care să ne ajute în retur. Am văzut şi meciurile din Champions League (n.r. referire la întoarcerea scorului), dar este foarte greu. Nebunia şi inconştienţa sportivă ne fac să gândim totuşi ceva. Şansele sunt foarte mici, ar trebui să prindem cea mai bună zi din viaţa noastră şi adversarul - cea mai proastă, a declarat Costel Enache la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cs u craiovafc botosanicupa romanieicostel enache 

viewscnt
Articole similare