Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Învins şi trist, Pancu explică: ”Dumnezeul fotbalului te pedepseşte!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul Rapidului

Învins şi trist, Pancu explică: ”Dumnezeul fotbalului te pedepseşte!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul Rapidului

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 contra formaţiei Viitorul Pandurii. Partida s-a jucat pe Stadionul din Regie.

La finalul partidei, Daniel Pancu, tehnicianul echipei giuleştene a explicat:  Surprinzător, nu-l luam în calcul, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Din păcate, la fel ca în meciurile precedente, ne creăm multe ocazii, ocazii clare de a marca, dar nu reuşim să înscriem un gol, maxim două pe meci. În fotbal se poate întâmpla orice. Din păcate nu reuşim să marcăm, iar Dumnezeul fotbalului te pregăteşte. Am făcut un fault inutil la golul doi şi cam aşa s-a scris istoria acestui meci” a declarat Pancu.

El a mărturisit că încearcă să le ia jucătorilor de pe umeri presiunea de la Rapid: ”Cred că mai mult e o problemă de presiune, pe care eu am încercat să le-o iau de pe umeri. Dar se vede că sunt încărcaţi, pentru că au avut altă dezinvoltură, au altă valoare jucătorii, sunt convins de lucrul acesta. La Rapid nu va fi uşor niciodată pentru niciun jucător să se impună. La noi acasă, toţi vin să se apere. Calitatea gazonului lasă de dorit şi implict şi acesta este un motiv, dar nu caut scuze, pentru că nu este cazul. Dacă la alea pe jos spunem că-i sare, când e din voleu ar trebui să fie gol a mai spus Pancu la finalul meciului.

Gazonul din Regie ridică în continuare probleme giuleştenilor, dar Pancu nu caută scuze: ”Nu avem unde să ne mutăm. Nu caut scuze repet, deşi pe un gazon bun e o altă viteză de joc”

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare