Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Invitat special pentru Alexandru Săbău. Ţi-l mai aminteşti pe Marian Ivan? Fostul internaţional vine la Top Interviuri, pe 7 mai, de la ora 20:30

Invitat special pentru Alexandru Săbău. Ţi-l mai aminteşti pe Marian Ivan? Fostul internaţional vine la Top Interviuri, pe 7 mai, de la ora 20:30galerie foto
Comentarii

Următoarea ediţie a emisiunii „Top Interviuri” se anunţa una câte se poate de specială. Invitatul lui Alexandru Sabău va fi nimeni altul decât fostul atacant Marian Ivan. Emisiunea va putea fi urmărită în exclusivitate, joi, 7 mai, de la ora 20:30, pe Telekom Sport 1.

Marian Ivan(50 de ani) a fost unul dintre atacanţii reprezentativi ai Ligii 1 în anii '90. Vârful născut pe 1 iunie 1969, la Bucureşti, are în CV trei dintre cele mai bune echipe din Captială, Steaua, Dinamo şi Sportul Studenţesc, dar şi echipe din Grecia, Cipru sau China.

În cariera sa, Ivan a jucat şi la echipa naţională de fotbal a României, pentru care a bifat trei selecţii, fără să marcheze însă vreun gol. El i-a fost coleg de cameră lui Gheorghe Hagi la Campionatul Mondial din 1994, acolo unde „tricolorii” au ajuns până în sferturile de finală.

La finalul meciului pierdut de România în faţa Suediei, Marian Ivan a făcut schimb de tricouri cu „călăul” echipei antrenate de Anghel Iordănescu, Keneth Anderson.

  • Top Interviuri se vede joi, 7 mai, exclusiv pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30

Afla mai multe despre: top interviurimarian ivanalexandru sabau 

viewscnt
Articole similare