Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a fost în tribune la SHOWUL lui Messi cu Liverpool: ”E cel mai bun jucător din istoria fotbalului. I-am cumpărat tricoul”

Ioan Andone a fost în tribune la SHOWUL lui Messi cu Liverpool: ”E cel mai bun jucător din istoria fotbalului. I-am cumpărat tricoul”
Comentarii

FC Barcelona a zdrobit-o pe Liverpool miercuri seara în semifinalele UEFA Champions League, iar Lionel Messi a făcut SHOW. La meci a asistat şi Ioan Andone, care a rămas impresionat de superstarul argentinian.

”Când va fi analizat, va fi cel mai bun jucător din istoria fotbalului mondial. Din toate timpurile. Deci nu numai de acum” a afirmat Ioan Andone.

Fostul mare fotbalist al echipei naţionale de fotbal a României a fost în tribune miercuri seară la FC Barcelona - Liverpool 3-0: ”Fără el Barcelona e o echipă bună, care avea probleme la calificare probabil cu Liverpool, dar cu el într-o zi de graţie cum a fost ieri, spectatcol. A fost impresionant, aproape 100 de mii de spectatori, foarte multă lume bună. Meciul spectaculos, cred că l-a văzut jumătate din Planetă” a mai adăugat fostul tehnician de la Dinamo şi Rapid.

”Am stat în hotel cu Ronald Koeman, iar apoi am cumpărat un tricoul cu Messi pentru copil. Lumea îl iubeşte fantastic la Barcelona” a mărturisit Andone, care a descris şi golul 3 marcat din lovitură liberă de starul argentinian: ”Excepţional!  O lovitură liberă în care nu ai ce să îi spui şi celui mai scump portar nu? De asta a fost considerat unul din primii 3 portari din lume. A bătut imparabil”.

Pentru Ioan Andone, adevărata finală a Ligii Campionilor s-a jucat aseară: ”Liverpool a surprins în primul rând prin pressingul foarte avansat şi în prima repriză şi în a doua repriză. Până la golul lui Suarez au jucat avansat şi nu i-au lăsat pe Barcelona  să îşi pună în valoare posesia care o au. Probabil că finala va fi Barcelona - Ajax. Când a început spuneam că vreau să văd o finală cu o fostă echipă a lui Guardiola cu Actuala echipă. Să fi văzut Barcelona cu Manchester City” a mai spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonelionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare