Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a găsit cu greu o explicaţie pentru "dispariţia" din Liga 1 a unui fost antrenor de la Dinamo Bucureşti: "M-a mirat lucrul ăsta" EXCLUSIV

Ioan Andone a găsit cu greu o explicaţie pentru "dispariţia" din Liga 1 a unui fost antrenor de la Dinamo Bucureşti: "M-a mirat lucrul ăsta" EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone a oferit un interviu pentru Telekom Sport, în care a vorbit, printre altele, despre Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, FCSB sau Florin Bratu.

Florin Bratu l-a surprins pe Ioan Andone

Florin Bratu a devenit selecţionerul naţionalei U21, după ce a condus echipele Aerostar Bacău, Turris Oltul Turnu Măgurele şi Concordia Chiaja, în Liga 2. Înainte de pleca în liga secundă, el a condus-o pe Dinamo. Tocmai acest pas în spate l-a surprins pe Ioan Andone. 

"Da, e în regulă, a lucrat cu jucători tineri şi îi place să lucreze cu tineri. Pe mine ce m-a mirat, după perioada Dinamo, e că nu a reuşit să stea stabil la o echipă de Liga 1. M-a mirat lucrul ăsta. Poate tinereţea asta îl face să facă gresli, dar el este un tip inteligent, e muncitor, îi place să antreneze. El trebuie să reuşească. Pentru fi selecţioener, antrenezi două, trei zile, în schimb ca antrenor antrenezi zilnic. 

Decât să stea acasă, de ce să nu vină să intre în circuitul fotbalului?", a spus fostul antrenor al lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

Florin Bratu a fost pus pe liber de echipa din "Ştefan cel Mare", după un conflict cu Dan Nistor, cel pe care l-a acuzat că i-a destabilizat vestiarul, în urmă cu trei ani. După ce scandalul a luat amploare şi ruptura dintre antrenor şi jucător a fost evidentă, conducerea a hotărât să-l sacrifice pe cel de pe banca tehnică, nu pe unul dintre liderii vestiarului de la acea vreme. 

Florin Bratu, alesul FRF pentru postul de selecţioner la U21

Florin Bratu (41 de ani) a fost prezentat, oficial, la naţionala României U21, în urmă cu două săptămâni. El a fost instalat în funcţie după performanţele lui Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, care i-au dus pe tricolorii mici la EURO. 

Antrenorul a anunţat prima listă cu convocări de când a fost numit în fruntea naţionalei de tineret. Radu Drăguşin (19 ani), de la Juventus, şi Louis Munteanu (19 ani), de la Fiorentina, sunt singurii fotbalişti din străinătate chemaţi de Bratu.

 

Afla mai multe despre: ioan andoneflorin bratuliga 1 

viewscnt
Articole similare