Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a lăudat un jucător de la Dinamo: ”Neaşteptat, până acum nu mi-a plăcut”

Ioan Andone a lăudat un jucător de la Dinamo: ”Neaşteptat, până acum nu mi-a plăcut”

Dinamo București

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Sigurjonsson a ratat penalti în minutul 90+7.

Deşi Dinamo a avut iniţiativa în primele 20 de minute, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 18, după un corner bătut de Doru Andrei, Nemec a prelungit cu capul şi Matricardi a înscris.

Dinamo a concretizat dominarea din teren în minutul 24. Costin a pasat din careu pentru Gregorio, care a egalat cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 46, la golul reuşit de Cristian Costin din pasa lui Ahmed Bani. Gazdele au egalat prin veteranul Nemec, care a trimis în plasă o pasă a lui Boboc, în minutul 80.

Dinamo a forţat şi Larrucea a înscris golul victoriei pentru alb-roşii, în minutul 90, dar golul a fost validat după trei minute, după consultarea VAR. Voluntari a primit penalti, după o altă fază verificată de VAR, însă Sigurjonsson a şutat pe lângă poartă în minutul 90+7 şi Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului. 

Ioan Andone a urmărit partida şi a remarcat un jucător din tabăra dinamoviştilor. 

„Un meci spectaculos. Până la urmă, nu ştiu dacă merita Voluntari un egal. Eu cred că victoria lui Dinamo e meritată, mai ales pentru repriza a doua. Au ieşit la joc, au înscris repede, dar puteau pe final…

Ca să fii o echipă valoroasă şi să îţi propui lucruri mari, trebuie să ai şi o apărare pe măsură. În momentul când ai luat 2 goluri şi au mai fost 6-7 ocazii de gol, începi să îţi faci probleme. Dar important e că au dat 3 goluri şi au dat cu unul mai mult că adversarul. Spectaculos meci.

Încet, încet… Eu cred că le lipseşte Ghezali. E un jucător spectaculos, la fel că Politic, care şi azi a făcut o partida bună. Gregorio, neaşteptat, până acum nu mi-a plăcut, dar încet, încet cred că ajunge… Când vor ajunge la un nivel de pregătire, cred că îşi pot propune lucruri mai îndrăzneţe.

Nu ştiu care e obiectivul lor acum. Să câştigi la Voluntari şi să zici că vrei play-off, e greu, sunt alte echipe care chiar au loturi bune. Eu cred că Dinamo îşi rezolvă să fie locul 7, 8, 9. Eu cred că se poate”, a declarat Ioan Andone la finalul partidei. 

Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari are 9 puncte, pe locul 4.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamogregoriovoluntari 

viewscnt
Articole similare